icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
Hybrid City Alliance
Association event

Musea in Den Haag voor jouw congres of evenement. Deel 2

Den Haag is de 2e museumstad van Nederland. De stad aan zee biedt een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod aan iconische meesterwerken, waaronder Escher en Mesdag. Naast historische kunst biedt Den Haag ook een ruim aanbod aan moderne kunstmusea. En het mooiste is nog: in deze musea kunt u uw evenement organiseren!

Lees deel 1 hier!

Kunstmuseum

Het Kunstmuseum is een modern kunstpaleis. Stel je voor dat je jouw evenement organiseert in dit betoverende gebouw, wandel met uw deelnemers door de prachtige galerijen met daglicht en laat je inspireren en verbazen door de collectie moderne en hedendaagse kunst, mode en decoratieve kunsten. Dankzij het prachtige Art Deco gebouw en de toonaangevende kunstcollectie biedt het Kunstmuseum een ​​unieke locatie voor evenementen. Klik hier om alle evenementenmogelijkheden in het Kunstmuseum te lezen.

Kunstmuseum
Kunstmuseum

Royal Delft

Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste overgebleven Delfts Blauw fabrikant uit de 17e eeuw. Hier wordt het wereldberoemde Royal Delft aardewerk nog geheel met de hand beschilderd volgens eeuwenoude traditie. Ervaar samen met je deelnemers de geschiedenis van Den Haag en Delft en beschilder daarna je eigen tegel in koninklijk Delfts Blauw.

Royal Delft
Royal Delft meeting room

Beeld en Geluid Den Haag

Beleef het ultieme evenement bij Beeld en Geluid Den Haag, op een toplocatie in het bruisende hart van Den Haag. Deze locatie biedt inspirerende ruimtes die meer zijn dan alleen muren, gordijnen, tafels en stoelen, om ervoor te zorgen dat jouw meetings en evenementen een grote impact hebben. Je kunt een congres, vergadering, diner of persconferentie organiseren voor maximaal 600 personen. De locatie biedt ook de mogelijkheid om jouw hybride evenement te hosten. Lees er hier alles over.

Sound and Vision The Hague
Hybrid City Alliance

Mesdag Collectie

Het intieme museum Mesdag Collectie heeft een verzameling prachtige werken van Nederlandse en Franse meesters uit de 19e eeuw, kunst van hedendaagse kunstenaars en een grote collectie werk van Hendrik Willem Mesdag. En je kunt jouw ontmoeting hosten tussen deze prachtige schilderijen. Lees er hier alles over. Lees ook over het andere museum dat aan Mesdag is gewijd: Panorama Mesdag - een museum in het centrum van Den Haag met een groot en iconisch Panoramaschilderij uit Scheveningen in 1881 geschilderd door Mesdag.

De Mesdag Collectie
Mesdag collectie

Museon

Het Museon is een museumlocatie in Den Haag voor cultuur en wetenschap. Het wil bezoekers inspireren om de wereld te ontdekken en hen aanmoedigen om met respect om te gaan met de aarde. Het Museon is ook een uitstekende locatie voor zakelijke evenementen in een dynamische stedelijke omgeving. Het opvallende gebouw van de bekende Nederlandse architect Wim Quist ligt in het aantrekkelijke Statenkwartier van Den Haag, in het hart van de internationale zone van de stad, omringd door de kantoren van grote organisaties als Europol, OPCW en Eurojust.

Museon
Museon

Jouw evenement in een van deze musea?

Hoewel je momenteel jouw evenement niet in Den Haag kunt hosten vanwege COVID-19-beperkingen, kan je altijd contact met ons opnemen om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden.

Neem contact op met onze projectmanager voor meer informatie via conventionbureau@thehague.com.
Ook benieuwd naar de locaties waar je jouw hybride evenement kunt hosten? Bekijk deze link.