icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?

Jacqueline Scheidsbach

Algemeen directeur Impact Centre Erasmus (ICE)

Jacqueline Scheidsbach is bedrijfskundige en marketeer, naast haar functie bij Impact Centre Ersmus is Jacqueline commissaris en adviseur. Na o.a. de Hoge Hotelschool en universitaire studie Bedrijfskunde was Jacqueline de eerste 10 jaar van haar professionele carrière gericht op total quality management en strategisch advies aan DGA’s (familiebedrijven), directeuren en management teams van diverse bedrijven.

Daarna was zij circa 10 jaar ad interim directeur en verandermanager voor diverse organisaties met maatschappelijke relevantie zoals organisaties in o.a. de kunst en cultuur, het onderwijs, de overheid, het sociaal werkbedrijf en de zorg. Jacqueline geeft integraal leiding aan Impact Centre Erasmus, initieert en houdt toezicht op projecten en onderwijs en geeft extern presentaties en schrijft publiekspublicaties. Zij heeft enorm respect voor bedrijven met een 'can-do' mentaliteit die actief willen bijdragen aan een betere wereld. Vandaar haar inzet voor Conscious Business in Nederland en Europa.

 

Jacqueline Scheidsbach