icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
ov

Business Agency

The Hague & Partners' Business Agency assisteert en adviseert buitenlandse bedrijven en organisaties bij het starten, verplaatsen of uitbreiden van bedrijfsactiviteiten in of naar de regio Den Haag.

Over ons

De Business Agency is de marketing en acquisitie organisatie voor de stad Den Haag als het gaat om het internationaal zakelijk vestigingsklimaat. Wij hebben als doel het aantrekken of behouden van bedrijven en organisaties die zich blijvend in de regio Den Haag willen vestigen. Wij bieden één loket voor ondernemingen en organisaties die hun activiteiten willen starten, uitbreiden of verplaatsen. Daarnaast monitoren wij buitenlandse bedrijvigheid in de regio actief via ons Investor Relations programma.

 

building

Wat wij doen

Wij adviseren en assisteren kosteloos (internationale) bedrijven en organisaties bij het opzetten, uitbreiden of verplaatsen van (buitenlandse) activiteiten naar de regio Den Haag. Onze ervaren adviseurs helpen bedrijven of organisaties de markt hier te verkennen en organiseren indien gewenst een Fact Finding Trip. Tijdens deze verkenningstrip geven wij ook advies over de praktische kanten van vestiging. Wij brengen eventuele nieuwkomers in contact met businesspartners, dienstverleners en netwerken die van belang zijn in de besluitvorming en afhandeling van het investeringsproject. Het is immers voor ons van het grootste belang dat zowel het bedrijf als de werknemers zich thuis voelen in Den Haag.

Meer informatie over onze diensten is te vinden op de website van de Business Agency. 

More information

We help businesses expand to The Hague

Opening the city of The Hague to the innovating business pioneers who will work together on creating a better, safer and more just world. Get in touch now!

The Hague. Excellent choice.

The Hague disposes of more than 200 international organisations, is a great place to live, a city that invests in long-term relationships with clients and is one of the most advanced and nurturing ecosystems in Europe. Get in touch!