icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Park den haag

Over The Hague & Partners

The Hague & Partners is de officiële marketingorganisatie voor het promoten van vrijetijdsbesteding, congressen en zakelijke ontwikkelingen in Den Haag. Het bestaat uit drie entiteiten: The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency.

Promotie The Hague

Als professionele non-profit organisatie streven wij ernaar de economie van onze stad te versterken en de werkgelegenheid te bevorderen. Het is onze ambitie om de Haagse economie te stimuleren. Door middel van marketing én acquisitie werven en behouden wij meer (inter)nationale bezoekers, congressen en bedrijven/organisaties voor de stad.

Onze gezamenlijke kennis en ervaring, gecombineerd met het enthousiasme voor de stad, zorgen ervoor dat wij we deze ambitie uitstekend waar kunnen maken. Samen zetten wij Den Haag op de kaart als interessante bestemming voor bezoekers, bedrijven, organisaties en congressen.

Mauritshuis

Onze Diensten

Geïnteresseerd in Den Haag? Of je nu op zoek bent naar een dagje uit, een congres of evenement gaat organiseren, of wilt weten welke zakelijke kansen onze stad biedt, je kunt bij ons terecht! Alle informatie die je nodig hebt voor een bezoek aan de stad vind je bij The Hague Marketing Bureau . Wil je een internationaal congres organiseren in Den Haag? Bezoek dan de site van The Hague Convention Bureau. Op de website van The Hague Business Agency ontdekt u de zakelijke mogelijkheden van de stad.