icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Over ons

Over The Hague & Partners

The Hague & Partners is de officiële marketingorganisatie voor het promoten van vrijetijdsbesteding, congressen en zakelijke ontwikkelingen in Den Haag. Het bestaat uit drie business units: het Marketing Bureau, het Convention Bureau en de Business Agency.

Promotie Den Haag

Als professionele non-profit organisatie streven wij ernaar de economie van onze stad te versterken en de werkgelegenheid te bevorderen. Het is onze ambitie om de Haagse economie te stimuleren. Door middel van marketing én acquisitie werven en behouden wij meer (inter)nationale bezoekers, congressen en bedrijven/organisaties voor de stad.

Onze gezamenlijke kennis en ervaring, gecombineerd met het enthousiasme voor de stad, zorgen ervoor dat wij we deze ambitie uitstekend waar kunnen maken. Samen zetten wij Den Haag op de kaart als interessante bestemming voor bezoekers, bedrijven, organisaties en congressen.

Onze diensten

Geïnteresseerd in Den Haag? Of je nu op zoek bent naar een dagje uit, een congres of evenement gaat organiseren, of wilt weten welke zakelijke kansen onze stad biedt, je kunt bij ons terecht! Alle informatie die je nodig hebt voor een bezoek aan de stad vind je bij het Marketing Bureau. Wil je een internationaal congres organiseren in Den Haag? Bezoek dan de site van het Convention Bureau. Op de website van de Business Agency staan de zakelijke mogelijkheden van de stad. 

Mauritshuis