icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
The Hague The City The Partners.

The Hague & Partners is de marketing en acquisitie organisatie gericht op werving en behoud van bewoners, bezoekers, congressen, en buitenlandse bedrijven en instellingen.

The Hague & Partners

The Hague & Partners

The Hague & Partners is de officiële organisatie voor de promotie van de stad Den Haag als bestemming voor bewoners, bezoekers, congressen en zakelijke ontwikkelingen.

Wat wij doen
Partnerplan TH&P
Partnerplan 2024

Elkaar inspireren

Onze focus ligt op de marketing & acquisitie van (inter)nationale bezoekers, congresorganisatoren en buitenlandse bedrijven en instellingen. Ook de bewoners laten we weten welke mooie  programma’s er zijn om hen te inspireren hun eigen stad te ontdekken en zo de stadstrots een boost te geven.

Met ruim 300 partners werkt The Hague & Partners jaarlijks samen aan de proposities Stad aan Zee en Internationale Stad van Vrede & Recht, waar we dagelijks werken aan een betere, veilige en rechtvaardige wereld. Alles met dat ultieme doel om bezoekers, congressen en buitenlandse bedrijven en organisaties te verwelkomen in onze stad. Want op deze manier zorgen we voor werkgelegenheid in de stad. Ook draagt het bij aan de ontwikkeling en aantrekkelijkheid van onze stad. 

Lees meer
logo

Wij zijn The Hague & Partners

Wij zijn The Hague & Partners. We inspireren en ontzorgen, we verbinden en zijn betrokken. Benieuwd wat we allemaal doen? Klik hier voor onze corporate video. 

Bekijk de video