icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
The Hague The City The Partners.

The Hague & Partners is de marketing en acquisitie organisatie gericht op werving en behoud van bewoners, bezoekers, congressen, en buitenlandse bedrijven en instellingen.

The Hague & Partners

The Partners

The Hague & Partners is de officiële organisatie voor de promotie van de stad Den Haag als bestemming voor bewoners, bezoekers, congressen en zakelijke ontwikkelingen.

Wat wij doen
logo
Partnerplan 2023

O O Den Haag

Bijna een jaar geleden krabbelden we samen uit de coronatijd. En het werd weer gezellig druk in de stad. We herstelden zelfs het beste van alle Europese steden. Als stad hebben we dit samen gedaan, met jullie onze partners. Daar zijn we trots op! Ook komend jaar zetten we hierop in om samen een gezonde groei door te maken. Het blijft natuurlijk spannend wat het effect van de oorlog en de energiecrisis gaan hebben, maar we blijven ambitieus.

We kijken met een positieve blik vooruit en willen de stad weer laten bruisen. We hopen van harte dat we dat ook dit jaar weer met elkaar kunnen doen. Alleen samen kunnen we Den Haag vormgeven en aantrekkelijk houden voor de bezoekers. Doe je mee? 

 

Lees meer
logo

Wij zijn The Hague & Partners

Wij zijn The Hague & Partners. We inspireren en ontzorgen, we verbinden en zijn betrokken. Benieuwd wat we allemaal doen? Klik hier voor onze corporate video. 

Bekijk de video