icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
The Hague The City The Partners.

The Hague & Partners is de overkoepelende organisatie die zorg draagt voor The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency.

The Hague & Partners

The Partners

The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention en The Hague Business Agency zijn de officiële organisaties voor de promotie van de stad Den Haag als bestemming voor toerisme, congressen en zakelijke ontwikkelingen. Deze drie organisaties bundelen hun krachten om Den Haag onder de aandacht te brengen bij hun nationale en internationale doelgroepen.

Wat wij doen
collaborate
Partnerplan 2022

Samen aan de slag

Toerisme, congressen, nieuwe zaken. Ze zijn allemaal een belangrijke banenmotor voor Den Haag. De impact van COVID-19 in 2021 was echter opnieuw enorm. Met nieuwe initiatieven in de congressector, nieuwe campagnes etc. moet Den Haag worden gezien als een aantrekkelijke bestemming voor vakantiegangers en zakelijke bezoekers. Dat kunnen we niet zonder jou!

Samen zorgen dat Den Haag top-of-mind blijft bij de bezoekers, dat jouw organisatie zichtbaar en vindbaar is en dat de kwaliteitstoerist Den Haag op het verlanglijstje heeft staan. Nu en in de toekomst. Onze taak is ervoor te zorgen dat er weer voldoende bezoekers naar de stad komen, dat de hotelbedden gevuld zijn en dat (internationale) conferenties langzaam maar zeker de weg terug vinden naar de stad van Vrede en Recht en de Stad aan Zee. Dat kan alleen samen.

Doe je mee? 

Lees meer
Video

Wij zijn De Partners

Wij zijn The Hague & Partners. Bekijk deze animatie om een idee te krijgen van wat ons doel is en hoe wij deze gaan bereiken.

Bekijk de video