icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Fam-trip Culture by the Sea

Marketing Bureau

Het Marketing Bureau is onze business unit die de toeristische marketing in Den Haag en de beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin verzorgt.

Over ons

Het Marketing Bureau speelt een belangrijke rol in het vermarkten van Den Haag als toeristische en zakelijk- toeristische bestemming naar nationale en internationale bezoekers en (reis)organisaties. We geven bezoekers en inwoners informatie over alles wat er te doen is in de stad.

Het Marketing Bureau is de organisatie die de toeristische marketing in Den Haag en de beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin verzorgt.

We onderscheiden ons van andere stedelijke marketingorganisaties in Nederland doordat alle vrijetijdseconomie disciplines – zowel de ondersteunende als operationele - onder één dak zijn ondergebracht.

Meer informatie over alles wat er te doen is in Den Haag.

Wat wij doen

Zowel in strategie als uitvoering verzorgen wij de marketing van Den Haag en de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Daarnaast adviseren wij gemeenten en marketinggroepen over de toeristische infrastructuur.

beach

De bezoekers

We voorzien bezoekers vóór en tijdens hun verblijf van informatie over interessante activiteiten, bezienswaardigheden en evenementen en stimuleren hen om de stad ten volle te ontdekken en nog eens terug te komen. We doen dit via marketingcampagnes, PR-acties, persbewerking en andere activiteiten. Veel van onze marketingcampagnes worden geroemd vanwege hun innovatieve en succesvolle karakter, zoals bijvoorbeeld 'Het Haagse bloggershuis'

Travel Trade The Hague

Op Travel Trade-gebied werken we nauw samen met partners in de stad om touroperators en organisaties voor groepsreizen aan te trekken en in te zetten. We voorzien operators van de meest actuele informatie en toegang tot de toeristische infrastructuur van de stad. Daarnaast ontwikkelen we startklare programma's en afgestemde reisroutes, we organiseren fam-trips naar Den Haag en vertegenwoordigen de stad tijdens internationale vakbeurzen. Meer informatie

Samenwerking met The Hague Info Store

Onderdeel van het Marketing Bureau is The Hague Info Store (THIS voorheen VVV). Zij zijn gevestigd in het station Den Haag Centraal.

THIS 
Koningin Julianaplein 10-50
2595 AA Den Haag
Tel: +31 (0)70 361 88 60

E-mail: vvv@denhaag.com
Twitter: www.twitter.com/the_hague
Instagram: www.instagram.com/thisisthehague
Facebook: www.facebook.com/thisisthehague

 

Ambassade van Den Haag

De Ambassade van Den Haag is ons netwerk van ruim 200 Haagse vrijwilligers, die met passie en enthousiasme bezoekers aan Den Haag o.a. informeren, enthousiasmeren en de weg wijzen. Het doel: de gastvrijheidsbeleving aan onze stad tot een maximum brengen. Kijk hier voor meer informatie.