icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
The Impact The Conference The Hague.

The Hague Convention Bureau helpt verenigingen en organisatoren van evenementen toegang te krijgen tot de kennis en evenementeninfrastructuur van Den Haag met vele internationale organisaties en bedrijven en evenementenlocaties van wereldklasse.

#MeetInTheHague

Waarom Den Haag

Welkom in Den Haag

Een verborgen parel van Europa, de zetel van de regering van Nederland, een Koninklijke stad en de Internationale Stad van Vrede en Recht. Het is een van de groenste, meest compacte en meest diverse steden ter wereld, omgeven door duinen, velden en de zee, de stad heeft nog steeds dat intieme gevoel van een kleine stad, maar met de infrastructuur van een mega Stad.

Meer over onze stad

Onze evenementensector in cijfers

Dankzij de kennis- en evenementeninfrastructuur van Den Haag heeft de stad onderdak geboden aan vele internationale evenementen en congressen, variërend van Cyber Security tot Impact Economie-onderwerpen. Daarnaast is Den Haag de thuisbasis van vele unieke en wereldklasse evenementenlocaties.
Den Haag is het veilige podium voor jouw volgende hybride of volledig in-person event.

213K
Congresdagen in 2019
4K
Business Evenement capaciteit
64
Venues van wereldklasse
30
Minuten verwijderd van 2 internationale luchthavens

Vind de perfecte locatie voor jouw evenement

Den Haag biedt vele venues, variërend van conferentiecentra van wereldklasse tot zalen met een idyllisch uitzicht over de Noordzee. Bovendien is het overgrote deel van de locaties volledig corona-proof, zodat je jouw deelnemers een veilige omgeving kunt bieden. Bekijk ze nu!

Vind een venue

Onze recente verhalen

The Hague Convention Bureau Webinar

Hybride evenementen: Meegaan met de behoeften van de industrie

Samen met onze partners hebben we innovatieve oplossingen geïmplementeerd om van Den Haag het podium te maken voor jouw volgende in-person of hybride vergadering en evenement.

Leren wat er nodig is om een boeiend en succesvol evenement te organiseren wordt steeds belangrijker:

  1. Lees onze case study
  2. Bekijk hoe onze venues zich hebben aangepast 
  3. Bekijk hoe onze service partners kunnen helpen
  4. Neem contact op met ons team
The Hague hybrid city alliance

De Hybrid City Alliance

Samen met partnersteden van over de hele wereld hebben wij de Hybrid City Alliance gelanceerd om organisatoren van internationale evenementen te helpen met evenementen in meerdere steden.

Lees er hier alles over!