icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
The Interview: aan tafel met The Hague & Partners

The Interview: aan tafel met The Hague & Partners

21 februari 2022

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur en traditiegetrouw zet The Hague & Partners een spotlight op de Haagse partijen. Dit jaar niet in de vorm van een lijsttrekkersdebat, maar met een onthullende videoserie ‘The Interview: aan tafel met The Hague & Partners’. Marco Esser, directeur van The Hague & Partners, interviewt de lijsttrekkers van de zes grootste partijen in Den Haag.

Gaat de PvdA de komende periode niet meer bezuinigen? Hoe wil het CDA North Sea Jazz terugbrengen naar Den Haag? En wil de VVD echt de Onroerend Zaak Belasting nog verder verlagen? Dit en nog veel meer ontdek je in The interview.

Alle partijen die bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2018 tenminste 3 zetels hebben behaald, zijn uitgenodigd. De PvdA, CDA, VVD, GroenLinks, D66 en Hart voor Den Haag/Groep de Mos zijn hierop ingegaan. In elke aflevering blikt Marco Esser samen met zijn gast terug op de afgelopen 4 jaar en kijken ze aan de hand van het verkiezingsprogramma vooruit naar de komende periode.

Elke donderdag en dinsdag verschijnt volgens onderstaande planning om 11.00 uur een nieuwe video online. De verschillende afleveringen van The Interview: aan tafel met The Hague & Partners bekijk je hier

  • Donderdag 17 februari, PvdA - Martijn Balster 
  • Dinsdag 22 februari, CDA - Hilbert Bredemeijer 
  • Donderdag 24 februari, VVD - Anne Mulder 
  • Dinsdag 1 maart, GroenLinks - Mariëlle Vavier 
  • Donderdag 3 maart, D66 - Robert van Asten 
  • Dinsdag 8 maart, Groep de Mos - Richard de Mos