icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Charter Diversiteit

The Hague & Partners tekent Charter Diversiteit

15 november 2022

Op maandag 14 november heeft Marco Esser, namens The Hague & Partners, het Charter Diversiteit ondertekend. Dit vond plaats tijdens een bijeenkomst van SER Diversiteit in Bedrijf en T-Mobile in Den Haag. The Hague & Partners zegt hiermee toe dat diversiteit en inclusie (D&I) van meerwaarde zijn voor het bedrijf en dat strategische middelen ingezet zullen worden om D&I op de werkvloer te bevorderen.

The Hague & Partners was één van de 24 werkgevers die deelnamen aan de ondertekenceremonie, die plaatsvond tijdens de Charterbijeenkomst Personeelstekort? Zo werf je waardevolle werknemers. Onder meer minister Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Søren Abildgaard (CEO T-Mobile Nederland) en Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland) spraken hier over de aanpak van het personeelstekort. Naast The Hague & Partners ondertekenden onder meer MOJO, Gitp en De Beroepentuin het charter.

Marco Esser, directeur: “The Hague & Partners versterkt de Haagse economie door werving en behoud van bewoners, bezoekers, congressen, en buitenlandse bedrijven en – instellingen. Het doel is het bevorderen van welvaart en welzijn van de inwoners van Den Haag. De kracht van de stad is het sterke DNA. We zijn een stad van contrasten, dat maakt onze stad zo verfrissend. Dit DNA zien we ook graag terug in onze organisatie. Een diverse en inclusieve organisatie geeft inspiratie en betrokkenheid. Daarmee kunnen we onze doelstellingen nog beter bereiken. We hebben al een divers personeelsbestand, maar door de komende jaren nog inclusiever te worden, is onze organisatie een nog betere afspiegeling van de Haagse samenleving.”