icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Key

The Hague & Partners presenteert jaarplan 2022

7 maart 2022

Vandaag presenteren we ons Jaarplan 2022 voor The Hague & Partners. Een jaar waarin de Corona beperkingen hopelijk tot het verleden behoren en we terug kunnen naar een nieuw normaal. Gelukkig kan er inmiddels weer veel meer in onze stad. Onze musea zijn weer volledig open en pakken uit met prachtigen tentoonstellingen, in de theaters kunnen weer alle stoelen bezet worden en zelfs de strandtenten zijn weer open.

Omdat het nog lastig is te voorzien hoe de ontwikkelingen met betrekking tot Corona zullen gaan in 2022, zijn we blij met de goedkeuring van de gemeente Den Haag om opnieuw te werken met een jaarplan dat meer op hoofdlijnen is geschreven en kwartaalplannen die meer ingaan op de tactische uitwerking. 

Met ons werk realiseren wij bestedingen in de stad: bestedingen door bezoekers, bestedingen door congresganger, en bestedingen door bedrijven, NGO’s en werknemers die zich hier vestigen. Die bestedingen komen terecht bij Haagse ondernemers, die op hun beurt weer werkgelegenheid creëren voor Haagse inwoners. Het hebben van een baan biedt zekerheid, biedt een inkomen, biedt veiligheid en draagt daarmee in brede zin bij aan het welzijn van Haagse inwoners. Investeren in onze werkzaamheden stimuleert dus niet alleen de economie, maar stimuleert de gehele brede welvaart. 

In 2022 willen we de resultaten voor de stad graag op een ambitieus niveau houden: de markt roept om extra inspanningen voor herstel. Hoe onze werkzaamheden hieraan zullen bijdragen lees je in ons jaarplan. 

Bekijk het Jaarplan 2022 van The Hague & Partners.