icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
logo

The Hague & Partners gaat over op één merknaam

16 maart 2023

The Hague & Partners is de organisatie die in opdracht van de gemeente Den Haag de marketing en acquisitie van de Hofstad voor haar rekening neemt. Wij inspireren internationale bezoekers, bedrijven en congressen om naar onze stad te komen. Ook zorgen we ervoor dat zowel lokaal als regionaal, bewoners op de hoogte zijn van wat er te beleven valt in Den Haag. In 2017 werd de koepelstichting The Hague & Partners opgericht. In 2020 gingen de bestaande stichtingen The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency op in deze stichting. Vandaag verdwijnen die merknamen en gaan we officieel over op één merknaam: The Hague & Partners.  

‘’We werken al bijna 6 jaar onder de koepelorganisatie The Hague & Partners, we zijn één club collega’s met één gezamenlijk doel. Het was hoog tijd om de verschillende merknamen los te laten en over te stappen op één brand en één huisstijl. Vanaf nu spreken we over het Marketing Bureau, het Convention Bureau en de Business Agency van The Hague & Partners,’’ aldus directeur Marco Esser.  

De doelstellingen en werkzaamheden veranderen niet. Esser: ‘’We werken vanaf nu onder één identiteit. Dat is efficiënter en dekt het brede palet van onze werkzaamheden.’’ Voor partners en klanten van The Hague & Partners verandert er niets. ‘’Onze service blijft gelijk, onze medewerkers behouden hun Haagse hart en we blijven werken conform onze kernwaarden: we inspireren en ontzorgen, we verbinden en zijn betrokken’’, aldus Esser. Tijdens de overgang naar één merknaam krijgt de organisatie ook een nieuw jasje: per direct is de kleur van The Hague & Partners zeeblauw.