icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Partnerevent2022

Partnerevenement 2022; Stad van de toekomst

7 juli 2022

Wat hebben duurzaamheid, cybersecurity, sociaal ondernemen, digitale fitheid en partnerschap met elkaar gemeen? Ze spelen allemaal een rol bij het vormgeven van onze Haagse toekomst. Deze onderwerpen kwamen dan ook op verschillende manieren aan bod op donderdag 16 juni, toen we samen met onze partners en relaties naar de toekomst van Den Haag keken tijdens ons jaarlijkse partnerevenement. Ook wierpen we een blik héél ver in de toekomst en kregen we antwoord op de vraag; kunnen de sterren ons eigenlijk iets vertellen hierover?

Ruim 100 partners waren aanwezig bij One Planet (Museon-Omniversum) waar we als groep maar ook in kleine teams de verschillende thema’s hebben aangepakt. Was je erbij en wil je het programma nog een keer herbeleven? Check hieronder de aftermovie.

Dit jaar hebben we er bewust voor gekozen om te inspireren met verschillende thema’s en verschillende werkvormen. Bij aankomst konden de gasten zelf de thema’s kiezen of zich laten verrassen. Op deze manier koos iedereen een persoonlijke route. Was je aanwezig en ben je benieuwd welke andere sessies er waren of kon je niet komen en wil je, je verdiepen in alle onderwerpen? Lees in een beknopte whitepaper hoe het er op 16 juni aan toe ging.