icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Internationaal ondernemen

Internationale marktondersteuning voor Haagse ondernemers

17 mei 2021

The Hague Business Agency en InnovationQuarter bieden mkb’ers uit de Haagse regio een traject om een vliegende start te maken op de Duitse of Britse markt.

Als jouw mkb-onderneming uit de Haagse regio klaar is voor een serieuze stap over de grens, dan helpen wij je graag met het slagen ervan. Misschien droom je van zakelijk succes bij onze Duitse buren of wil je het aantrekkelijke marktpotentieel van het Verenigd Koninkrijk aanboren. Wij bieden gedreven ondernemers een uniek traject: International Market Entry Coaching (IMEC). Een intensief en persoonlijk begeleidingstraject met workshops en de juiste contacten om die internationale stap tot een succes te maken. De IMEC-trajecten zijn onderdeel van de MKB-deal ‘internationaal ondernemen voor en door ondernemers’ die InnovationQuarter en The Hague Business Agency namens de gemeente Den Haag uitvoeren. 

Elke mkb’er uit de Haagse regio die serieuze ambities over de grens heeft kan zich aanmelden voor het International Market Entry Coaching-traject. Het maakt in principe niet uit welk product of dienst je levert. Al heeft het ene product natuurlijk wel meer kans van slagen dan het andere. Je kunt je tot en met 31 mei online aanmelden voor het begeleidingstraject. 

Lees hier meer