icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
IMEC Denemarken

Haagse ondernemers naar Denemarken

24 maart 2022

Op 8 maart is het startsein gegeven voor de vijfde editie van het programma International Market Entry Coaching (IMEC). Peter Kievoet, directeur Economie, Mobiliteit en Ruimtelijke Ordening, van de gemeente Den Haag had de eer. In dit traject bereiden 18 MKB-bedrijven uit de Haagse regio zich negen maanden lang voor op internationaal succes.

Het IMEC-programma, geleid door Innovation Quarter en The Hague & Partners, ging in 2018 voor het eerst van start. Na Duitsland en het Verenigd Koninkrijk kunnen deelnemers in het 5e jaar ook Denemarken als doelland kiezen. Speciaal voor deze gelegenheid kwam de ambassadeur van Denemarken, Jarl Frijs-Madsen, naar de opening om de ondernemers succes te wensen met hun toetreding tot de Deense markt.

De geselecteerde bedrijven krijgen intensieve, persoonlijke begeleiding die hen voorbereidt op succes op de buitenlandse markt in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk of Denemarken. Het programma bestaat uit gezamenlijke workshops, netwerkmogelijkheden en persoonlijke begeleiding door experts van The Hague Business Agency, InnovationQuarter en kennispartners uit het doelland van de ondernemers. Op deze manier verwerven ze de juiste kennis die nodig is voor internationaal succes. 

De bedrijven die deelnemen aan de editie van 2022 zijn vBoxx, Iron Roots, Tiller, Six Dogs, Novasole, BonCode Software Remediation, InnoSer International, Human Insight, Laveen, Interactive Robotics, Wholy Greens, Lytho, Semansys Technologies, Hop en Stork, Isuna, Buro BRAND, Naïf en Zarttech. 

Ben jij ondernemer in de regio Den Haag en heb je ook interesse om jouw bedrijf uit te breiden naar het buitenland? InnovationQuarter en The Hague Business Agency helpen ambitieuze ondernemers graag.

Neem voor meer informatie contact op met Elisa van Maanen, Projectmanager Internationalisering & Handel via: e.vanmaanen@thehague.com. Of schrijf je direct in!