icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?

Stagiair(e) Pers & PR

“The Hague is the place to be” en daar zijn we reuzetrots op! Onze kerntaak? Het inspireren en volledig ontzorgen van onze klanten en partners. We zijn ambitieus en gaan voor het hoogst haalbare: geen zesje, maar een dikke tien! Met onze gastvrije instelling vinden we onze motivatie en inspiratie in een grote glimlach bij onze klanten. The Hague & Partners is een spontane club mensen en we vinden innovatie en feedback belangrijk. We hebben een open cultuur en durven elkaar verder te helpen. Op proactieve wijze verrassen we niet alleen onze klanten, maar ook elkaar. We zijn ambitieus en werken hard!

The Hague & Partners (TH&P) is een professionele non-profit organisatie met als doel de economie van onze stad te versterken en de werkgelegenheid te bevorderen. Het is onze ambitie om de Haagse economie te stimuleren. Door middel van marketing én acquisitie van (inter-)nationale bezoekers, congressen en bedrijven/organisaties voor de stad.

The Hague Marketing Bureau richt zich via marketing en promotie op de Business-to-Consumer markt (bewoners en bezoekers) voor Den Haag en haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Bij The Hague Marketing Bureau werken mensen die iets 'hebben' met Den Haag, mensen die ervoor gaan om Den Haag op de kaart te zetten.

Voor de afdeling Marketing & Communicatie zoeken wij een: Stagiair(e) Pers & PR

Het hoofddoel van de afdeling pers & pr is het genereren van positieve free publicity voor een positief imago van het merk Den Haag, met als resultaat het verblijfstoerisme te bevorderen. Met andere woorden: het promoten en vermarkten van de stad Den Haag.

Van de stagiair(e) wordt ondersteuning gevraagd bij het uitvoeren van taken en activiteiten gericht op het bewerkstelligen van zoveel mogelijk (positieve) persaandacht. Dit kan zijn het mede organiseren en begeleiden van (internationale) persontvangsten, het schrijven van persberichten, vullen van websites en het organiseren van ludieke free publicity acties. Van de stagiair(e) wordt verder verwacht dat hij of zij zoveel mogelijk meedraait op de afdeling. Flexibele inzetbaarheid is gewenst indien er perstrips zich voordoen waarbij journalisten in de avond of het weekend begeleid moeten worden (kan een enkele keer voorkomen).

  • Ben jij enthousiast over de stad Den Haag?
  • Ben je geïnteresseerd in het pr & communicatie vak?
  • Heb je een proactieve en flexibele werkhouding?
  • Beschik je over goede sociale vaardigheden?
  • Beschik je tot slot over een goed Nederlands en Engels taalgevoel in woord en geschrift?
  • Houd je van schrijven?

Jouw profiel:

  • Meewerkstage HBO Communicatie of gelijkwaardig;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van ten minste 20 weken;
  • 4 of 5 dagen per week beschikbaar;
  • Affiniteit met de stad Den Haag versus (inkomend) toerisme of marketing is een pré.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Troost, telefoon 070 – 361 88 88 of w.troost@thehague.com.  

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar Wendy Lupker, HR Adviseur via e-mailadres
pz@thehague.com.