icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
BlowUpArt

Stagiair(e) Pers & PR

De mooiste stad van Nederland? Dat is Den Haag en daar zijn we trots op. Onze kerntaak? Bewoners, bezoekers, congressen en bedrijven aantrekken én behouden. Zo stimuleren we de Haagse economie en creëren we banen voor bewoners. Dat doen we door te verbinden. We verbinden nieuwe bedrijven met Den Haag, bezoekers met de stad en eventplanners met Haagse congreslocaties. Dat doen we samen: met collega’s en met onze partners. We zijn één club en we zijn betrokken. We denken na over wat we doen, of dat duurzaam is en of dat goed is voor Den Haag en de wereld. We hebben een open bedrijfscultuur waarin we ontzorgen. De één doet dat voor een collega, de ander voor een klant of partner. We houden van inspireren en we doen dat met Haagse bluf. We komen met nieuwe verfrissende ideeën en we willen vooral niet te veel binnen de lijntjes kleuren. Een club waar je bij wilt horen? Wij willen dat jij bij ons hoort.

The Hague & Partners is de officiële marketing- en acquisitie organisatie voor het promoten van vrijetijdsbesteding, congressen en zakelijke ontwikkelingen in Den Haag. Als professionele non-profit organisatiestreven we ernaar de economie van onze stad te versterken en de werkgelegenheid te bevorderen. Door middel van het aantrekken van (inter)nationale bezoekers, congressen, bedrijven en instellingen voor de stad.

Voor de afdeling Marketing & Communicatie zoeken wij een: Stagiair(e) Pers & PR

Het hoofddoel van de afdeling pers & pr is het genereren van positieve free publicity voor een positief imago van het merk Den Haag.

Van de stagiair(e) wordt ondersteuning gevraagd bij het uitvoeren van taken en activiteiten gericht op het bewerkstelligen van zoveel mogelijk (positieve) persaandacht. Dit kan zijn het mede organiseren en begeleiden van (internationale) persontvangsten, het schrijven van persberichten, vullen van websites en het organiseren van ludieke free publicity acties. Van de stagiair(e) wordt verder verwacht dat hij of zij zoveel mogelijk meedraait op de afdeling. Flexibele inzetbaarheid is gewenst indien er perstrips zich voordoen waarbij journalisten in de avond of het weekend begeleid moeten worden (kan een enkele keer voorkomen).

  • Ben jij enthousiast over de stad Den Haag?
  • Ben je geïnteresseerd in het pr & communicatie vak?
  • Heb je een proactieve en flexibele werkhouding?
  • Beschik je over goede sociale vaardigheden?
  • Beschik je tot slot over een goed Nederlands en Engels taalgevoel in woord en geschrift?
  • Houd je van schrijven?

Jouw profiel:

  • Meewerkstage HBO Communicatie of gelijkwaardig;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van ten minste 20 weken;
  • 4 of 5 dagen per week beschikbaar;
  • Affiniteit met de stad Den Haag is een pré.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar Wendy Lupker, HR Adviseur via e-mailadres
pz@thehague.com.

 

Graziëlla Guarguaglini

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Graziëlla Guarguaglini.