icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?

Stagiair(e) Events & Projects Coördinator (fulltime)

Kom jij bij ons stage lopen?

De mooiste stad van Nederland? Dat is Den Haag en daar zijn we trots op. Onze kerntaak? Bewoners, bezoekers, congressen en bedrijven aantrekken én behouden. Zo stimuleren we de Haagse economie en creëren we banen voor bewoners. Dat doen we door te verbinden. We verbinden nieuwe bedrijven met Den Haag, bezoekers met de stad en eventplanners met Haagse congreslocaties. Dat doen we samen: met collega’s en met onze partners. We zijn één club en we zijn betrokken. We denken na over wat we doen, of dat duurzaam is en of dat goed is voor Den Haag en de wereld. We hebben een open bedrijfscultuur waarin we ontzorgen. De één doet dat voor een collega, de ander voor een klant of partner. We houden van inspireren en we doen dat met Haagse bluf. We komen met nieuwe verfrissende ideeën en we willen vooral niet te veel binnen de lijntjes kleuren. Een club waar je bij wilt horen? Wij willen dat jij bij ons hoort.  

The Hague & Partners is de officiële marketing- en acquisitie organisatie voor het promoten van vrijetijdsbesteding, congressen en zakelijke ontwikkelingen in Den Haag. Als professionele non-profit organisatiestreven we ernaar de economie van onze stad te versterken en de werkgelegenheid te bevorderen. Door middel van het aantrekken van (inter)nationale bezoekers, congressen, bedrijven en instellingen voor de stad. 


Binnen de afdeling Team Development van The Hague & Partners hebben we de ambitie om Den Haag internationaal nog beter op de kaart te zetten. Daarom zijn we op zoek naar een:

Stagiair(e) Events & Projects Coördinator (fulltime)


Wat ga je doen en waarom?
Je zult een uitdagende rol krijgen, meedraaien in een enthousiast team en hebt een belangrijke rol. Je ondersteunt de Project Managers binnen Team Development op het gebied van aanvragen en het plannen van events en perstrips. Daarnaast help je de Campagne Marketeers en de B2B-afdeling bij marketing, sales, acquisitie en programma’s. Ons doel is om Den Haag op de kaart te zetten en dat doen we graag op een inspirerende manier, in teamverband en in samenwerking met jou. Kortom, heel divers en leerzaam.

Functie-eisen
- 3e of 4e jaars HBO’er (Communicatie, Commerciële Economie, Hogere Hotelschool, Toerisme/Event of Vrijetijdsmanagement);
- Meewerkstage;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Voor een periode van minimaal 5 maanden fulltime beschikbaar.

Waar blink je in uit?
- Organiseren: je vindt het leuk om events te organiseren samen met de Project Managers door middel van Event Design Canvas strategie.
- Inspireren: er liggen geweldige projecten op je te wachten. Denk aan perstrips, business en interne events en nog veel meer.
- Ontzorgen: Je vindt het leuk om het team Business Development te ontzorgen en te ondersteunen in hun dagelijks werk.

Wat we van jou verwachten?
- Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk);
- Gedisciplineerd;
- Flexibel;
- Ondernemend;
- Representatief;
- Creatief;
- Klantgericht;
- Gastvrij;
- Hands-on;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat is ons aanbod?
- Tijdens je stage ontvang je een vergoeding;
- Een dynamische stage met veel ruimte voor eigen ideeën;
- En natuurlijk een enthousiaste club collega’s die houdt van de stad Den Haag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Witzenburg, Head of Team Development, via j.witzenburg@thehague.com. 

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar Wendy Lupker, HR-adviseur via pz@thehague.com