icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
this

THIS (VVV) Store is weer geopend voor personal shopping

7 april 2021

Je kunt weer bij ons terecht voor leuke cadeaus, heerlijke Haagse lekkernijen of cadeaukaarten als de VVV Cadeaukaart. Onze winkelhelden kunnen niet wachten om je te ontvangen, dus boek reserveer nu jouw tijdslot.

Hoe:

  • Maak een afspraak via vvvwinkel@thehague.com
  • Geef je naam en telefoonnummer door zodat er contact met je wordt opgenomen voor een afspraak.
  • De afspraken kunnen gemaakt worden van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 - 17.00 uur. 

Regelement:

  • Maximaal 1 persoon per 10 minuten shoppen
  • Dragen van een mondkapje is verplicht. 

Click en Collect
Het is ook mogelijk om jouw online bestelling af te halen. Ben je opzoek naar een leuk cadeautje, of heb je trek in een Haagse lekkernij? Bestel dan gemakkelijk en snel jouw Haagse producten via onze webshop en kies voor de optie afhalen. Woon je te ver of wil je het liever per post ontvangen is dat uiteraard ook mogelijk. Als je een bestelling hebt gemaakt zal een van de medewerkers z.s.m. contact met je opnemen voor het maken van een afspraak om je bestelling op te komen halen.

Hoe: 

  1. een bestelling moet vier uur voor het afhalen geplaatst worden. Je kan dus niet iets bestellen voor de deur van de winkel en dit meteen meenemen.
  2. De bestelling wordt door een medewerker op gepaste afstand afgegeven en de medewerker draagt altijd een mondkapje. 
  3. Als er een afspraak en tijdstip is afgesproken houdt u zich aan de genoemde tijdstip, dit om drukte te vermijden bij het afhaalpunt. 
  4. Bestellingen kunnen niet in het weekend worden opgehaald. 

Haagse producten
Wist je dat de THIS (VVV) Store het grootste assortiment heeft aan lokale producten? Zeker in deze lastige tijd is het van belang om onze lokale ondernemers te ondersteunen. Bij ons kan je daarom zowel fysiek in onze shop maar ook online de leukste en lekkerste cadeautjes kopen. Het fijne van online bestellen is dat het gemakkelijk is en je hebt de keuze voor afhalen in onze shop of verzenden. 

Ook de komende periode wordt er opgeroepen om zoveel mogelijk online je bestellingen te doen, dit om het COVID-19 virus te bestrijden en de zorg zo min mogelijk te belasten. Shop daarom gemakkelijk in onze webshop die 24 uur geopend is, of zorg dat je op rustige momenten de shop komt bezoeken en dat is voornamelijk in de ochtend of eind van de middag. 

Bezoek onze webshop