icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
thcb

The Hague Convention Bureau

The Hague Convention Bureau (THCB) is de one stop shop voor eventplanners en congresorganisatoren en zorgt ervoor dat Den Haag internationaal op de kaart staat als bestemming voor zakelijke evenementen en congressen.

Over THCB

Wij ondersteunen internationale meeting- en eventplanners bij zowel corporate als associatie evenementen bij de organisatie van een congres of zakelijk evenement in Den Haag. Dankzij de ervaring, kennis en de mogelijkheden die wij bieden, profiteren eventplanners optimaal van de vele voordelen die Den Haag biedt aan zakelijke bezoekers.

Het team van The Hague Convention Bureau biedt hulp en ondersteuning bij het organiseren van een geslaagd zakelijk evenement of congres evenement in Den Haag.

Doel en Ambitie

Den Haag is een fantastische locatie voor zakelijke evenementen en congressen en biedt talloze mogelijkheden voor het organiseren van een congres. Wij helpen eventplanners om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die Den Haag biedt. Den Haag is na Amsterdam de populairste bestemming voor congressen en zakelijke evenementen en wordt internationaal erkend als topbestemming.

city

Wat Wij Doen

The Hague Convention Bureau biedt onafhankelijk advies en ondersteuning aan eventplanners die in Den Haag een zakelijk evenement of congres organiseren. Wij zijn experts op het gebied van conferenties en zakelijke bijeenkomsten en hebben een nauwe samenwerking met de diverse locaties en partners in Den Haag, waardoor we eventplanners van vele voordelen kunnen voorzien. De klant staat bij ons centraal en wij bieden hoogwaardige service om elk zakelijk evenement tot een succes te maken.

Wij ondersteunen eventplanners met evenementenbegeleiding, marketing, financiering, en diverse workshops. Ook organiseren wij regelmatig fam-trips en site inspections, zodat event planners de stad beter leert kennen en waarbij u belangrijke inspirerende partners ontmoet die u alle benodigde informatie verschaffen over het organiseren van uw evenement of congres in Den Haag.

Meer informatie over onze diensten is te vinden op de website van The Hague Convention Bureau.

Netwerk van partners in Den Haag

In samenwerking met ons partnernetwerk zetten wij Den Haag op de kaart als een bijzonder aantrekkelijke bestemming voor zakelijke evenementen en congressen. Wij organiseren ieder jaar evenementen voor partners in de stad, zodat eenieder binnen ons netwerk en binnen Den Haag blijft leren, groeien en samenwerken. Onze gemeenschappelijke doelen, betrokkenheid en inspanningen bepalen ons succes en wij zijn uitermate trots op onze prestaties.

Wij zijn bekroond met diverse prestigieuze onderscheidingen en wij hebben een positie bereikt in de ICCA top 50 van Europese congresdestinaties. Dit motiveert ons om van elk evenement een succes te maken. Meer informatie over toekomstige congressen in de stad is hier te vinden.