icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
Remco in The Hague

City Host Remco Dörr verkent de verborgen parels van Den Haag

Krijg de smaak van Den Haag te pakken en beleef de stad in dit formaat.

Videos op YouTube

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om je (hybride) evenement in Den Haag te organiseren. Maar dat betekent niet dat wij de smaak van Den Haag niet alvast met je kunnen delen. En wie kan dat beter dan onze City Host Remco Dörr? Inderdaad... Niemand! Ga mee met Remco op zijn reis door Den Haag en ontdek de rijke geschiedenis van de stad, een aantal spannende must-do's en een aantal van Den Haag's verborgen juweeltjes en ontdek #WhereWillRemcoGoNext.

Wie is Remco eigenlijk?

Veel Hagenaars, maar ook onze geliefde internationale klanten en vrienden, kennen Remco vanwege zijn perfecte baard, zijn immense vlinderdassenverzameling, zijn betoverende verhalen, of gewoon als... Remco. Maar velen weten niet dat hij alle ins en outs kent van Den Haag. Geloof ons, hij weet alles!

Remco wordt wakker in het iconische Hotel des Indes

In de eerste aflevering van #WhereWillRemcoGoNext? begint de verhaallijn als Remco wakker wordt in het iconische Hotel Des Indes in Den Haag. Hotel Des Indes staat bekend om zijn ongelofelijke geschiedenis en het ontvangen van wereldberoemde acteurs en politici. Bovendien serveert het hotel de lekkerste high-teas. Heerlijk om te delen met je collega's, vrienden en familie, of... gewoon met jezelf...

Remco wandelt door de historische binnenstad van Den Haag

Klaar om meer te ontdekken? Let's go! In deze aflevering vertelt Remco je meer over de historische en culturele kant van Den Haag en laat hij je een aantal van de verborgen pareltjes van de stad zien. Benieuwd welke musea je de event bezoekers kunt aanbevelen als je je evenement in Den Haag organiseert? Denk aan het Mauritshuis om de 'Boogie-Woogie' van Mondriaan of het 'Meisje met de parel' van Vermeer te bekijken. Of misschien Panorama Mesdag? Remco leidt je graag rond. 

Remco op het strand van Scheveningen

In de derde aflevering brengt Remco een bezoek aan de boulevard en het strand van Den Haag - ook wel bekend als Scheveningen. Ook jij kan samen met evenement bezoekers flaneren over de boulevard langs de 11 kilometer lange kustlijn, een cocktail drinken in een van de vele strandtenten, attracties bezoeken zoals De Pier of Sea Life en zwemmen of surfen in de Noordzee. Scheveningen is een absolute aanrader als je Den Haag bezoekt.

Remco krijgt surfles van onze nationale surfkampioene

Na een lange wandeling over de boulevard en het strand van Scheveningen is Remco wel toe aan wat actie. Gelukkig bieden de vele strandtenten surflessen aan en is Nederlands nationaal surfkampioene Mirna Boelsma meer dan bereid om Remco een surfles te geven. Zal hij het aandurven om een golf te pakken in de woeste Noordzee? 

Remco maakt een cocktail bij lokale distilleerderij Van Kleef

De surfles heeft Remco een beetje dorstig gemaakt. Daarom besluit hij een bezoek te brengen aan de beroemde lokale distilleerderij Van Kleef. Van Kleef is een must-visit voor de gin en Jenever liefhebbers. Niet alleen worden er workshops gegeven, het is ook mogelijk om een rondleiding te krijgen door hun bijzondere museum. 

Marjolein Lalleman

Jouw volgende evenement in Den Haag?

Hebben deze ervaringen je interesse gewekt? Kunnen wij je helpen met het verstrekken van meer informatie?
Den Haag is een bruisende stad en biedt vele mogelijkheden voor (hybride) evenementen. Vraag ons alles over Den Haag en wij zijn er om je te helpen!