icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?

The Shore

The Shore

The Shore is een duurzaam strandpaviljoen en surfschool. In het restaurant voeren ze een volledig biologisch kaart, van koffie en bier, tot aan pancakes en pizza. Ze wekken hun eigen energie op, hebben groene daken en meer dan de helft van het interieur is tweedehands. Daarnaast verzorgen ze surflessen en ondernemen ze andere sportieve activiteiten.

De maatschappelijke betrokkenheid van The Shore heeft meerdere aspecten. Allereerst willen ze de Scheveningse/Haagse surfcultuur toegankelijk maken o.a. door middel van strandfeestjes waar lokale muzikanten en dj’s optreden. Ook hebben ze jaarlijks het Scheveningen Surf Festival, om nog meer nadruk te leggen op Den Haag als stad aan zee, en die daarmee onlosmakelijk verbonden is met de surfcultuur.
Daarnaast zijn ze o.a. aangesloten bij de Ooievaarspas om surflessen toegankelijk te maken voor een kleine portemonnee. Het draait niet alleen om winst, de sociale missie is net zo belangrijk.

The Shore