icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?

The Hague’s Finest

The Hague's Finest

The Hague’s Finest is een onafhankelijk merk voor producten uit én verhalen over Den Haag. Ze hebben een handvol sterke labels, promoten lokale bedrijven en ondersteunen hiermee Haagse initiatieven. Zo maken ze positieve impact op lokaal niveau. Met een contentplatform, winkel, webshop & evenementen voor inwoners van de stad.


The Hague’s Finest deelt dagelijks verhalen die Den Haag smoel geven. Hierdoor wordt de zichtbaarheid vergroot en zorgen ze daadwerkelijk dat de lokale economie wordt gestimuleerd. Zo stoppen ze een stukje lokaal terug in de binnenstad met een winkel met ruim 125 Haagse makers. Voor expats en toeristen hebben ze minishops in hotels Marriot en Voco, Shell en Roompot Kijkduin. Ook maken ze zoveel mogelijk organisaties enthousiast om lokaal in te kopen met bijvoorbeeld relatiegeschenken. Of juist om samen te werken. Dit doen ze geheel zelfstandig. Volledig op eigen kracht, zonder enige subsidie. Met een duurzaam verdienmodel voor iedereen. 

The Hague's Finest