icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?

Stichting Dr. Schroeder van der Kolk bedrijven

Schroeder

Stichting Dr. Schroeder van der Kolk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gericht op herstel, behoud en ontwikkeling van arbeidsmogelijkheden. Ze bestaan 100 jaar en met zeven kringloopwinkels zijn ze een echt Haags begrip. Ze bieden dagbesteding en trajecten gericht op toeleiding naar werk voor verschillende opdrachtgevers: gemeente Den Haag (WMO trajecten en werkfittrajecten), Justitie (Forensische Zorg), WLZ en UWV. Daarnaast installeert het E-Team in het kader van verduurzaming energiebesparende producten bij Haagse inwoners.
 

Ze bieden inwoners van Den Haag de mogelijkheid om tweedehands producten te kopen in zeven kringloopwinkels verspreid over de stad. Hiermee dragen ze bij aan armoedebestrijding en een duurzame circulaire economie in Den Haag. Spullen die bij de winkels worden ingeleverd geven ze een nieuw leven door deze te verkopen en waar nodig deze eerst op te knappen. Ook maken ze andere voorwerpen met de grondstoffen van de spullen die worden ingeleverd die zich niet meer lenen voor de verkoop of om op te knappen. Bijvoorbeeld: tassen van ingeleverde kleding en enveloppen van oude boeken en meubels en accessoires van hout.
 

Schroeder