icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?

Schmale Holding

Schmale Holding/Stichting bij Betje

De familie Schmale heeft 4 drogisterijen en 2 parfumerieƫn in Den Haag waarmee ze een grote betekenis hebben in de leefomgeving van de bewoners. De winkels fungeren als een ontmoetingsplaats voor hun klanten. De familie Schmale hecht veel waarde aan dagelijkse contact met (eenzame) bewoners in de wijk.

Naast de onderneming heeft de familie Stichting bij Betje opgericht. Bewoners met een hulpbehoefte kunnen hier terecht voor taalproblemen, eenzaamheidbestrijding, en ondersteuning in bijvoorbeeld het invullen van formulieren. Het is een laagdrempelig buurthuis, waar het gesprek begint met een kop koffie, en waar bewoners drie keer in de week terecht kunnen voor een warme maaltijd die ze gezamenlijk bereiden en nuttigen.

Schmale Holding/Stichting bij Betje