icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?

Dyflexis

Dyflexis

Sinds 2010 ontwikkelt Dyflexis gebruiksvriendelijke plannings- en urenregistratiesoftware. Zij specialiseren zich in bedrijven als de horeca, retail, recreatie, productie en zorg. Zij stellen hen in staat om hun organisatiedoelstellingen slimmer en sneller te bereiken. Met het Workforce Management systeem zetten ze altijd de juiste persoon, met de juiste vaardigheden, op het juiste moment op de juiste plaats.

Dyflexis behoort al jaren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland (bron: Erasmus Universiteit Top 250 Groeibedrijven) en ze ontvingen vorig jaar de prestigieuze FD Gazelle 2022 Award. Door de groei zorgen ze voor veel werkgelegenheid in Den Haag. Inmiddels hebben ze meer dan 100 medewerkers en elke maand gaan er nieuwe collega’s met veel enthousiasme bij ze aan de slag.

Naast het ontwikkelen van Workforce Management software, organiseren ze internationaal georiënteerde Tech Conferences. Tijdens deze meet-ups delen ze kennis over het programmeren van software en wisselen ze ervaringen uit met zowel interne als externe gasten. Hiermee draagt Dyflexis bij om Den Haag als techhub op de kaart te zetten.

Dyflexis vindt dat iedereen de kans moet hebben om die juiste persoon op de juiste plaats te zijn. Daarom hanteren ze een innovatieve en onbevooroordeelde sollicitatieprocedure door middel van games. Ook slaan ze de handen inéén met Jinc, een organisatie die vecht voor gelijke kansen en jongeren op weg helpt naar de arbeidsmarkt. Door mee te werken aan meerdere projecten, helpen ze kinderen in Den Haag aan een eerlijke kans in hun toekomstige carrière. Daarnaast geloven ze in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers: een goede werk-privé balans draagt bij aan ieders geluk. Daarom biedt Dyflexis onbeperkt counseling door psychologen. Daarnaast staan ontspanning en plezier bij hen hoog in het vaandel. Alle medewerkers kunnen elke dag een vers bereide lunch van hun chef eten, gratis boks-training volgen bij de in house boksschool, massages boeken tijdens kantooruren én aansluiten bij de jaarlijkse buitenlandse reisjes.
 

Dyflexis