icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?

Circularise

Circularise

Circularise maakt grondstoffen traceerbaar waardoor bedrijven beter inzicht krijgen in hun producten. Met slimme technologieën zoals blockchain en cryptografie komt er meer transparantie in de waardeketen. Daardoor kunnen ze voldoen aan Europese wet- en regelgeving, zonder bedrijfsgeheimen te delen. Circularise maakt het mogelijk dat andere bedrijven circulair(der) worden. Immers, als je niet weet wat er in een product zit, hoe kan je het dan optimaal hergebruiken? Ze werken voornamelijk samen met chemiebedrijven die bio- of recyclede grondstoffen gebruiken, batterijproducenten en bedrijven die daar uiteindelijk producten van verkopen. De toepassingen zijn eindeloos, van verpakkingsmateriaal tot auto. 

 

 

Circularise

Circularise werkt intensief samen met lokale initiatieven om high-tech kennis naar Den Haag te brengen, bijvoorbeeld met Yes!Delft Den Haag, The Hague Tech en met hun investeerder 4Impact en de andere startups om zich heen.

Circularise