icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?

Stagiair(e) Events & Projects Coördinator (fulltime)

Kom jij bij ons stage lopen?

“The Hague is the place to be” en daar zijn we reuzetrots op. Onze kerntaak? Het inspireren en volledig ontzorgen van onze klanten. We zijn ambitieus en gaan voor het hoogst haalbare: geen zesje, maar een dikke tien. Met onze gastvrije instelling vinden we onze motivatie en inspiratie in een grote glimlach bij onze klanten. The Hague & Partners is een spontane club mensen en we vinden innovatie en feedback belangrijk. We hebben een open cultuur en durven elkaar verder te helpen. Op proactieve wijze verrassen we niet alleen onze klanten, maar ook elkaar. We zijn bescheiden en werken hard. Het opscheppen over onze dienstverlening laten we over aan onze tevreden klanten.


The Hague & Partners is de officiële marketing- en acquisitie-organisatie voor het promoten van vrijetijdsbesteding, congressen en zakelijke ontwikkelingen in Den Haag. Als professionele non-profit organisatie streven we ernaar de economie van onze stad te versterken en de werkgelegenheid te bevorderen. Door middel van marketing én acquisitie werven en behouden we meer (inter)nationale bezoekers, congressen, bedrijven en organisaties voor de stad.


Binnen de afdeling Team Development van The Hague & Partners hebben we de ambitie om Den Haag internationaal nog beter op de kaart te zetten. Daarom zijn we op zoek naar een:

Stagiair(e) Events & Projects Coördinator (fulltime)


Wat ga je doen en waarom?
Je zult een uitdagende rol krijgen, meedraaien in een enthousiast team en hebt een belangrijke rol. Je ondersteunt de Project Managers binnen Team Development op het gebied van aanvragen en het plannen van events en perstrips. Daarnaast help je de Campagne Marketeers en de B2B-afdeling bij marketing, sales, acquisitie en programma’s. Ons doel is om Den Haag op de kaart te zetten en dat doen we graag op een inspirerende manier, in teamverband en in samenwerking met jou. Kortom, heel divers en leerzaam.

Functie-eisen
- 3e of 4e jaars HBO’er (Communicatie, Commerciële Economie, Hogere Hotelschool, Toerisme/Event of Vrijetijdsmanagement);
- Meewerkstage;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Voor een periode van minimaal 5 maanden fulltime beschikbaar.

Waar blink je in uit?
- Organiseren: je vindt het leuk om events te organiseren samen met de Project Managers door middel van Event Design Canvas strategie.
- Inspireren: er liggen geweldige projecten op je te wachten. Denk aan perstrips, business en interne events en nog veel meer.
- Ontzorgen: Je vindt het leuk om het team Business Development te ontzorgen en te ondersteunen in hun dagelijks werk.

Wat we van jou verwachten?
- Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk);
- Gedisciplineerd;
- Flexibel;
- Ondernemend;
- Representatief;
- Creatief;
- Klantgericht;
- Gastvrij;
- Hands-on;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat is ons aanbod?
- Tijdens je stage ontvang je een vergoeding;
- Een dynamische stage met veel ruimte voor eigen ideeën;
- En natuurlijk een enthousiaste club collega’s die houdt van de stad Den Haag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Giovanna Pressani via g.pressani@thehague.com

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar Wendy Lupker, HR-adviseur via pz@thehague.com