icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

The Hague Convention Bureau webinar #1

In de eerste aflevering op 9 april 2020 hebben we het gehad over de vooruitzichten voor de meeting industrie en hebben we de best practices gedeeld tijdens en na de Covid-19 disruptie.

💻 Bekijk de opgenomen webinar 

 

Q&A BONUSES - aangeboden door onze panelleden:

- Ping Liu, Founder China Star Ltd. en SITE China President, Beijing, China, beantwoordt enkele vragen in een opgenomen video format.

- Mathias Posch, Chairman & Partner bij ICS en IAPCO Immediate Past President, Singapore, beantwoordt enkele vragen uit de Q&A schriftelijk

The Hague Convention Bureau presenteerde standpunten van over de hele wereld

Het doel van deze webinar was om te leren over wat wij als meetingbranche kunnen doen en verwachten als gevolg van Covid-19:

  •  Advies van onze collega's in verschillende continenten die met de situatie te maken hebben.
  •  Wat kunnen we van hen leren en overnemen (best practices) om zo snel mogelijk weer op de been te zijn nadat het virus is bedwongen.

De live-streamed webinar over "Wat kan de wereldwijde vergaderindustrie doen en verwachten als gevolg van Covid-19?" werd gemodereerd door Michiel Middendorf, General Manager World Forum Den Haag, Nederland.

De panelleden waren:

  •  Ping Liu, Oprichter China Star Ltd. en SITE China President, Beijing, China
  •  Elisabeth Van Ingelgem, directeur Convention & Association Bureau bij visitbrussels en voorzitter ICCA France Benelux Chapter, Brussel, België
  •  Carly Grace, verkoopdirecteur bij Centre Shaw Centre, Ottawa, Canada
  •  Mathias Posch, voorzitter & partner bij ICS en IAPCO-voorzitter (voorgaand jaar), Singapore

Bas Schot, hoofd van The Hague Convention Bureau zei: "Den Haag heeft een wereldwijde reputatie als kenniscentrum met een belangrijke kenniseconomie. Onlangs hebben we samen met partners de 'HagueTalks'-evenementen georganiseerd, gericht op actuele onderwerpen en inhoud, met toonaangevende deskundigen op dit gebied. Het initiatief was een groot succes en we wilden een manier vinden om de debatten gaande te houden en uit te breiden via digitale platforms tijdens de COVID-19-crisis, door een reeks webinars te lanceren waarin we ingaan op de huidige dringende kwesties die zijn ontstaan door de ontwrichting, best practices van deskundigen uit de sector delen en voorzien van concreet advies."

 

The Hague Convention Bureau Webinar

Over de moderator

Michiel MiddendorfGeneral Manager World Forum Den Haag:

Michiel's carrière is al meer dan 40 jaar hospitality industrie gedreven in Nederland, USA en Spanje. Hij was werkzaam bij Marriott Hotels, Hard Rock Cafe en TGI Fridays en werkte de laatste 14 jaar in destination management en conference management.

Michiel is actief lid van de Economic Board van de Gemeente Den Haag en Vice-President van de vereniging Partners in Toerisme van dezelfde stad. Momenteel is hij General Manager van World Forum The Hague, een internationaal conferentiecentrum dat bekend staat om zijn hoogstaande en goed beveiligde evenementen.

Over de sprekers

👩🏻‍💻 Ping LiuOprichter China Star Ltd. en SITE China President, Beijing, China

Met meer dan twintig jaar ervaring in de sector van vergaderingen, incentivereizen, conferenties en evenementen (MICE), is Liu Ping de oprichter van China Star, een professionele conferentieorganisator en een Destination Management Company. Zij is actief in verschillende internationale industrieverenigingen zoals Society for Incentive Travel Excellence (SITE), Meeting Professionals International (MPI), International Congress and Convention Association (ICCA) en International Association of PCO (IAPCO). Zij was de eerste internationale bestuursvoorzitter van SITE (2008-2014) van het Chinese vasteland en is een van de oprichters van World PCO Alliance (WPCOA). Liu Ping geniet wereldwijd veel erkenning in de MICE-industrie en ontving in 2009 de Frankfurt IMEX Academy Award. Tijdens de China Meetings Industry Convention 2017 werd Liu Ping, als een van de eerste vijf Chinese meeting professionals, benoemd in de China Meetings Hall of Fame.

👩‍💻 Elisabeth Van IngelgemDirecteur Convention & Association Bureau bij visitbrussels en Voorzitter ICCA France Benelux Chapter, Brussel, België

Elisabeth heeft in de 8 jaar dat ze voor visit.brussels heeft gewerkt, een goed inzicht ontwikkeld in de behoeften van internationale meetingplanners. Van 2007 tot 2010 was zij verantwoordelijk voor het bijstaan van internationale verenigingen bij de organisatie van hun congressen en vergaderingen in Brussel. De diensten die het Convention Bureau aanbiedt omvatten ondersteuning bij het plannings- en biedingsproces, het aanvragen van steun bij relevante politici en autoriteiten in Brussel, het verstrekken van informatie over potentiële lokale leveranciers en het aanbieden van een welkomstpakket voor congressen en beurzen. Sinds 2010 heeft Elisabeth de leiding van het Meetings & Conventions Team op zich genomen en meer recent is zij benoemd tot directeur van het Brussels Association & Convention Bureau.

👩‍💻 Carly Grace, salesdirecteur bij Centre Shaw Centre, Ottawa, ON Canada

Carly's indrukwekkende carrière in de horeca begon na haar afstuderen aan Queen's University toen ze van Ontario naar British Columbia verhuisde om te werken voor het prestigieuze Westin Resort & Spa, Whistler. Terwijl ze haar carrière bij The Westin ontwikkelde, zette Carly haar opleiding voort en voltooide ze haar Master of Business Administration (MBA) aan de Guelph University. Na het afronden van haar MBA kreeg Carly een baan aangeboden bij het Vancouver Organizing Committee tijdens de Olympische Spelen van 2010. Na afloop van de Spelen keerde Carly terug naar het oosten, naar Ottawa, Ontario om dichter bij haar familie te zijn en vestigde ze snel haar plaats in de horeca bij The Westin Ottawa. Terwijl ze bij The Westin werkte, bekleedde ze meerdere functies, waarbij ze zich opwerkte tot Director of Events. In december 2019 aanvaardde Carly haar rol bij The Shaw Centre als Director of Sales; een kans die haar in staat heeft gesteld om haar bestemmingsverkoop nieuw leven in te blazen en haar expertise op het gebied van teambuilding en haar toewijding aan het overtreffen van klantverwachtingen in de praktijk te brengen. In haar vrije tijd houdt ze van zwemmen en brengt ze graag tijd door met haar familie en vrienden.

👨🏻‍💻 Mathias PoschChairman & Partner bij ICS en IAPCO Immediate Past President, Singapore

Mathias Posch is voorzitter en president van International Conference Services (ICS). Met het hoofdkantoor in Vancouver, Canada en filialen in Toronto, Denver, Londen, Wenen, Barcelona, Singapore en Tokio, beheert het bedrijf conferenties over de hele wereld - tot nu toe in 38 landen op 6 continenten. Mathias is President van IAPCO en leidt in die hoedanigheid het expansie- en outreach-programma van de organisatie. Hij is een gerespecteerd expert in de sector en is uitgenodigd om te spreken op talloze internationale en nationale conferenties over de hele wereld. Verder is hij lid van een aantal adviesraden en adviseert hij internationale wetenschappelijke en medische verenigingen over hun wereldwijde strategie.