icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
webinar sales post covid The Hague Convention Bureau

Sales-activiteiten in de meeting industrie | The Hague Convention Bureau

Bijna 200 aanwezigen uit meer dan 30 landen hebben zich aangesloten bij The Hague Convention Bureau voor hun tweede webinar op 7 mei 2020, om te onderzoeken hoe sales-activiteiten in de meeting industrie zich ontwikkelen in een tijd waarin er weinig vraag is.

 

In deze sessie is ingegaan op:

1. sales fases & topics, de huidige stand van zaken en verwachtingen voor de nabije toekomst;

2. concrete voorbeelden van trends, waar de sales-activiteiten naar verschuiven;

3. inventieve oplossingen om te implementeren of om door geïnspireerd te worden.

 

De webinar werd gemodereerd door Eric Bakermans, Director Marketing Meetings, Conventions & Events, Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

 

Het panel bestond uit:

- Christian Mutschlechner, Onafhankelijk Meeting Industry Specialist

- Carina Bauer, CEO IMEX Group

- Seth DeHart, B2B SaaS verkoopstrateeg

- Oscar Cerezales, Global Executive President Corporate Division, MCI Group

💻  Opname van de webinar

💻 Korte videocitaten van de panelleden

Carina Bauer vertelt over de consultatieve verkoopaanpak in de meeting industrie


👩‍💻  Carina Bauer, CEO IMEX Group

Carina begon haar carrière in de detailhandel en de catering, en stapte in 2002 over naar de meeting industrie als marketing- en operationeel directeur voor IMEX in Frankfurt, als onderdeel van het oorspronkelijke lanceringsteam voor de beurs. Na de uitbreiding van het IMEX-merk naar Amerika in 2009, werd Carina benoemd tot CEO van de IMEX Group. In deze rol is Carina verantwoordelijk voor alle aspecten van het bedrijf.

Carina is gedurende haar hele carrière een actief lid van de meeting industrie geweest. Ze was voorzitter van de Marketingcommissie voor MPI's European Meetings & Events Conference, Londen (2008), heeft zitting gehad in het bestuur van de MPI UK Chapter, de MPI International Multicultural Committee en in PCMA's Global en Advocacy Taskforces. Zij is momenteel voorzitter van de SITE Foundation en heeft zitting in de AEO Council.

Carina woont aan de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk, in de buurt van het IMEX Group kantoor in Brighton, dat "London-by-the-Sea" wordt genoemd vanwege haar kosmopolitische karakter en jongerencultuur. Ze brengt graag tijd door met haar gezin (ze is moeder van twee jongens) en is een fervent bergbeklimmer en skiër, die wanneer ze maar kan met vrienden en familie de piste op gaat.

Oscar Cerezales spreekt over thought leadership als de nieuwe sales in de meeting industrie


👨🏻‍💻 Oscar CerezalesGlobal Executive President Corporate Division, MCI Group

Oscar Cerezales is MCI's Global Executive Vice President van de Corporate Division en Chief Operating Officer van de regio Azië-Pacific. Oscar is een expert in de internationale meeting- en evenementenindustrie. Hij heeft meer dan 10 jaar voor MCI gewerkt in 3 verschillende markten in 3 verschillende continenten. Zijn reis bij MCI begon in 2007 in zijn geboorteland Spanje als Managing Director. Geïnspireerd door de groei van MCI ging hij nieuwe uitdagingen aan in Latijns-Amerika, waar hij de Braziliaanse vestiging leidde en leiding gaf aan de Associatierelaties van de groep.

Sinds 2012 leidt hij vanuit Singapore de uitbreiding van MCI in het digitale tijdperk, waarbij hij strategische en creatieve oplossingen voor klanten uitwerkt om digitale technologieën in het dienstenpakket van het bedrijf te integreren.

Oscar wordt niet alleen erkend om zijn inspirerende werkervaring, maar ook als pleitbezorger van positieve verandering en evolutie in de meeting industrie. Hij is voorzitter van de Adviesraad van de Professional Convention Management Association (PCMA) en lid van de Wetenschappelijke Raad van de Latijns-Amerikaanse Vereniging van Convention Bureaus. Omdat hij zijn kennis graag wil delen met de toekomstige generaties van event professionals, is hij ook professor geweest aan universiteiten in Barcelona, Londen en Milaan. Oscar is vader van drie kinderen en houdt van duursporten, zoals ultra-marathons en triatlons.

Christian Mutschlechner vertelt over de niet-traditionele sales aanpak in de meeting industrie


👨🏻‍💻 Christian Mutschlechner, onafhankelijke Meeting Industrie Specialist

Christian was directeur van het Vienna Convention Bureau en is voormalig voorzitter van het Austria Convention Bureau. In zijn goed gevulde carrière in de meeting industrie heeft hij vele erkenningen en awards ontvangen. ICCA Moises Shuster Award, IMEX Academy Award, de zilveren medaille van de stad Wenen zijn slechts enkele voorbeelden die we vermelden. Momenteel werkt hij als een onafhankelijke Meeting Industrie Specialist en is hij lid van de Raad van Bestuur bij Congrex Zwitserland.

Seth DeHart over het bouwen van de sales funnel door het onderhouden van relaties


👨🏻‍💻 Seth DeHartB2B SaaS Sales Strategist 
Meest recentelijk was Seth VP Sales bij het Amsterdamse Framer (€33m in financiering van Accel en Atomico). Hij vertrok bij Framer en adviseert nu B2B SaaS bedrijven als een "interim VP Sales" om te helpen verkoopsystemen/engines/funnels op schaal te krijgen. Hij werkt met startups vanaf de lancering tot €10m+ jaaromzet en hij is momenteel betrokken bij Cargo. One en Back in Berlijn, xChange in Hamburg en Impala en ScreenCloud in Londen. Voor Framer werkte Seth in NYC voor de hospitality tech startup Revinate waar hij de verkoop leidde vanaf de oprichting tot €48m aan financiering. Hij was ook verantwoordelijk voor Revinate's EMEA expansie met kantoren in Dubai, Barcelona, Kaapstad en hun Europese hoofdkantoor in Amsterdam, wat Seth naar Nederland bracht, waar hij nu woont met zijn gezin.

Thirza Pluimer

Heb je vragen?

Heeft iets jouw interesse gewekt over onze webinars? Of heb je een specifieke vraag voor ons? Neem contact op met ons op!