icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
The Hague Webinar on tour

Hoe ontwikkelen de strategieën voor destinatiemarketing zich op dit moment?

Meer dan 100 deelnemers uit meer dan 25 landen waren aanwezig bij The Hague Convention Bureau voor hun derde webinar om te onderzoeken "Hoe ontwikkelen de communicatiestrategieën voor destinatiemarketing zich op dit moment?"

Tijdens het webinar werd de aanwezigen gevraagd: In hoeverre denk je dat je jouw totale marketingbudgetten en -middelen nu en na de crisis zal verhogen?

Uit de resultaten bleek duidelijk dat er in de sector een aanzienlijke terughoudendheid is om op dit moment in marketing te investeren.

  • 36% - Helemaal niet, we snijden in marketingbudgetten
  • 39% - Niet, het zal hetzelfde blijven
  • 18% - Zal licht stijgen
  • 7% - Zal het marketingbudget sterk verhogen

 

The Hague webinar

De webinar werd gehost door Olga Golubova, marketingcommunicatieadviseur B2B bij The Hague & Partners en gemodereerd door André Koster, marketingcommunicatieadviseur, Frontier Marketeer.

Het panel bestond uit:

  • Patrick Delaney, Managing Partner bij SoolNua.
  • Carola van der Hoeff, COO & Congres Directeur Internationale Farmaceutische Federatie.
  • Martin de Munnik, Neuromarketing Expert, Managing partner en mede-oprichter van Neurensics.
  • Gorazd Čad, Oprichter en eigenaar van marketing- en congresbureau Toleranca Marketing.

Olga Golubova, adviseur marketingcommunicatie B2B bij The Hague & Partners en gastvrouw voor het webinar gaf het volgende commentaar: "Onze webinars worden steeds populairder. We behouden een hoog deelnemersniveau van zowel de vraag- als aanbodzijde van de industrie, met een hoog percentage terugkerende kijkers die op de hoogte blijven. Het was bemoedigend om te zien dat er creatieve en inspirerende mogelijkheden voor marketing zijn, ondanks de voortdurende uitdagingen die door COVID-19 zijn gecreëerd.  Het is waar dat er nog een lange weg te gaan is en dat de budgetten pas over enige tijd weer op het niveau van vóór COVID zullen komen.  Er zijn echter duidelijk kansen en we moeten allemaal ons best doen om die te identificeren en optimaal te benutten."

Een volledige opname van de webinar, evenals citaten van de sprekers, is hieronder te vinden.

 

💻  Opname van de webinar

Hoor van leiders van de internationale meetingsindustrie en gerenommeerde marketingdeskundigen hoe de marketingcommunicatiestrategieën van bestemmingen in crisistijd evolueren.

Patrick Delaney vertelt over strategieën voor destinatiemarketing

Patrick Delaney The Hague Convention Bureau webinar

Een van de panelleden, Patrick Delaney, Managing Partner bij een gespecialiseerd MICE-bureau SoolNua, gaf onze kijkers veel interessante inzichten, met name over de merkbelofte van bestemmingen en hun venues. Bekijk de video hieronder.

Gorazd Čad vertelt over digitale platforms voor contentmarketing

Gorazd Čad webinar The Hague Convention Bureau

Gorazd Čad, Oprichter en eigenaar van marketing- en congresbureau Toleranca Marketing en KONGRES MAGAZINE, verschafte onze kijkers veel interessante inzichten. In het bijzonder deelde hij een presentatie van de 'COVID-19 marketing in the meetings industry' enquête resultaten. Bekijk de video hieronder.

Carola van der Hoeff vertelt over marketingstrategieën bij verenigingen

Carola van der Hoeff webinar The Hague Convention Bureau

Carola van der HoeffCOO & Congress Director International Pharmaceutical Federation (FIP), gaf onze kijkers een prachtige uitleg over het belang van het betrekken van verenigingsleden door gebruik te maken van hybride evenementen. Bekijk de video hieronder.

Martin de Munnik spreekt over neurowetenschappen in marketingstrategieën

Martin de Munnik webinar The Hague Convention Bureau

Als we kijken naar koopcycli en het consumentengedrag daarbinnen, wat zou dan het advies zijn om positiviteit op lange termijn te stimuleren in plaats van angst op korte termijn? Kijk naar het commentaar van Martin de MunnikNeuromarketing Expert, Managing partner en co-founder van Neurensics, vanuit een neurowetenschappelijk perspectief in de video hieronder

Thirza Pluimer

Heb je vragen?

Heeft iets jouw interesse gewekt over onze webinars? Of heb je een specifieke vraag voor ons? Neem contact op met ons op!