icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
The Hague Binnenhof

Plan jouw bezoek

Je hebt vast wel eens van Den Haag gehoord - het is altijd in het nieuws vanwege het werk van talloze internationale organisaties en bedrijven die hun hoofdkantoor in deze stad hebben. Je weet waarschijnlijk ook dat de stad in Nederland ligt, een vriendelijk en bruisend land in West-Europa. Misschien weet je zelfs dat Den Haag de thuisbasis is van de Nederlandse koninklijke familie en de zetel van de Nederlandse regering.

Hoe verplaats ik me naar en in Den Haag?

Woon je een congres bij in Den Haag

Sommige plaatsen blijven je altijd bij. Den Haag is zo'n plaats. De stad van vrede en recht, waar honderden mensen elke dag werken aan een betere wereld. De kosmopolitische stad met het strand, paleizen en winkels, nieuwe stijlen en oude meesters. Met een internationale keuken, vissershavens en natuurlijk de stroopwafels en Haagse Hopjes, biedt Den Haag al haar bezoekers veel om te ontdekken.

The Hague beach

Places to Visit in The Hague

Met de meeste historische bezienswaardigheden per vierkante meter in Nederland, ademt Den Haag cultuur en geschiedenis. Deze stad heeft een prominente plaats in zowel Europa als de wereld. Bezoek Haagse monumenten zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis.

Laat je inspireren door de bijzondere musea en mooie tentoonstellingen in Den Haag! Van moderne kunst tot Hollandse meesters, er zijn tientallen musea in Den Haag die het hele jaar door uiteenlopende tentoonstellingen presenteren. Veel musea in Den Haag bieden ook rondleidingen, speurtochten en activiteiten speciaal voor kinderen.

  •  Musea en attracties
  •  Hoogtepunten van Den Haag
  •  Den Haag aan zee
  •  Winkelen
  •  Festivals en evenementen
  •  Cultuur en uitgaan

Culinair Den Haag: Eten en drinken

In culinair Den Haag kan je alles eten

Trendy en authentiek smelten samen in de grote variatie aan wereldkeukens. Geniet van een drankje in een van de besloten hofjes, ga culinair dineren of proef lekkernijen in de hippe restaurants aan de Prinsestraat of aan het strand.

  •  Eten en drinken

Sport en buitenactiviteiten

Met 11 kilometer kustlijn is Den Haag perfect voor strand- en watersporten!

Naast strandsporten biedt Den Haag ook vele andere unieke sportfaciliteiten. Van snowboarden in De Uithof tot een bezoek aan het stadion van ADO Den Haag, de plaatselijke voetbalclub, tot het bekijken van een van de wedstrijden op Sportcampus Zuiderpark.

  •  Sport en outdoor
Joris Boässon Borger

Neem contact met ons op

Neem contact op met ons team voor meer informatie over Den Haag!