icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
Treinreistijden

Bereikbaarheid

Vervoer naar en rond Den Haag

Den Haag ligt in het westen van Nederland en is op vele manieren te bereiken: per vliegtuig, per trein, over de weg en per boot. Rotterdam ligt op minder dan 30 kilometer afstand van Den Haag en Amsterdam ligt op ongeveer 60 kilometer afstand.

Feiten en cijfers

30
Minuten verwijderd van twee internationale luchthavens
45
Minuten om de stad te doorkruisen op de fiets
25
Minuten verwijderd van Amsterdam en Rotterdam
The HAgue

Hoe Den Haag te bereiken

Den Haag ligt op ongeveer 30 minuten over de weg en per spoor van twee internationale luchthavens: Amsterdam Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport. Eenmaal aangekomen op een van de luchthavens, brengen meerdere treinen, metro's en bussen je gemakkelijk naar het centrum van Den Haag. Voor meer specifieke informatie over hoe je naar Den Haag kunt reizen klik op de link.

Vervoer naar Den Haag
The Hague transportation
Central metro
Vervoer in en rond Den Haag

Vervoer in Den Haag

Den Haag biedt vele vormen van vervoer. Van de meest gebruikte vorm van vervoer, de fiets, tot chiquere opties zoals de metro.

  •  Er zijn meer dan 30 bus- en tramlijnen om je snel te brengen waar je maar heen wil. Nederland heeft zich verplicht tot 100% emissievrije bussen in 2025, daarom zijn veel bussen elektrisch.
  •  Het lokale openbaar vervoerbedrijf, HTM, biedt een Congreskaart waarmee afgevaardigden op alle trams en bussen in Den Haag en omgeving kunnen rijden tijdens de congresperiode.
  •  Bijna alle treinen, bussen en trams in Den Haag zijn aangepast voor zelfstandig reizen in een rolstoel. Assistentie voor slechtzienden, slechthorenden of mensen die minder mobiel zijn, is op verzoek beschikbaar.
  •  Een populaire manier van vervoer is het gebruik van elektrische scooters. Een goedkope en gemakkelijke manier om naar het strand, de locatie of het hotel te reizen.
  •  De Tripkey is een "pay-as-you-go" openbaar vervoer kaart die toegang geeft tot het gehele openbaar vervoer systeem in Nederland, inclusief de OV-Fiets.
  •  Als je andere grote steden in het land wil bereiken, kun je een snelle trein nemen of gebruik maken van hogesnelheidstreinen naar grote Europese steden zoals Brussel, Londen, Parijs of Luxemburg.

 

Marjolein Lalleman

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen met alle vragen over de weg naar en in Den Haag!