icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

IT & Tech expertise

Den Haag profiteert van een uitstekende IT-infrastructuur, een flexibele meertalige en multinationale talentenpool, een gunstig zakelijk en beleidsklimaat, en toegang tot internationale markten, beïnvloeders en investeerders. Het gunstige ondernemingsklimaat voor bedrijven en scale-ups maakt de stad tot een springplank voor bedrijven die hun activiteiten in Nederland en daarbuiten willen uitbreiden. Den Haag staat in de top 5 van snelst groeiende Tech Hub steden in Europa en is op weg om in de nabije toekomst een nieuwe Silicon Valley te worden.
Met meer dan 1500 startende bedrijven in Den Haag en omgeving groeien de IT-sector en de investeringen daarin elk jaar. Het is ook opwindend om te zien dat steeds meer mensen zich aansluiten bij tech communities en deelnemen aan tech evenementen in onze stad.

Artificial Intelligence The Hague

Den Haag, centrum van IT en Technologie expertise

Onze stad trekt de beste techneuten en creatieven aan die op zoek zijn naar een inspirerende en innovatieve omgeving om in te werken. Als wereldwijd centrum voor innovatie en ondernemerschap is Den Haag een centrum van IT en Tech expertise. Het is zelfs een van de top vijf snelst groeiende tech hubs in Europa.

 

TOP 5 innovatie hubs Den Haag

  •  Binckhaven is het kloppend hart van ImpactCity Den Haag met 200 creatieve bedrijven, waar alles draait om goed doen en zakendoen.
  •  Apollo 14 is een hub voor technologische en sociale vernieuwers op het gebied van vrede, recht, veiligheid, energie, gezondheid, voedsel, water en vele andere mondiale uitdagingen.
  •  The Hague Humanity Hub is een gemeenschap van vernieuwers op het gebied van vrede, rechtvaardigheid en humanitaire actie, die NGO's, de academische wereld, commerciële ondernemingen en overheidsinstanties samenbrengt.
  •  The Hague Tech is een bloeiende en diverse gemeenschap voor ondernemers, freelancers, startups, scale-ups die streven naar technologische innovaties met co-working environment en tech labs, voornamelijk gericht op block chain-technologie, kunstmatige intelligentie en slimme gebouwentechnologie. Impact accelerator en een bloeiend lobaal ondernemerschap platform WorldStartup is een van de bewoners van The Hague Tech.
  •  YES!Delft - community uit Delft met de ambitie om van de nieuwe locatie een bruisende en een innovatieve omgeving te maken voor tech startups met focus op Artificial Intelligence (AI) en Blockchain.

IT & Tech evenementen

Het is spannend om te zien dat steeds meer mensen zich aansluiten bij tech communities en deelnemen aan tech events in onze stad. Volgens The State of European Tech 2018 is het aantal evenementen tussen 2017 en 2018 met 121 procent gestegen en de verwachting is dat dit zal blijven stijgen.

Als jij erover denkt om hier een IT & Tech evenement te organiseren, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste locaties, de juiste sprekers, enzovoort.

Beatrixkwartier

Tech voor het goede

Veel nieuwe technologieën worden gebruikt om vrede en rechtvaardigheid te bevorderen. Goed doen en zaken doen is het leidende principe van Den Haag. Tienduizenden getalenteerde mensen werken hier aan innovaties voor een betere, veiligere en rechtvaardigere wereld.

Een aantal van de initiatieven van Den Haag omvat de tech for good-benadering:

  •  The Hague Humanity Hub is een uniek platform voor wederzijdse inspiratie, samenwerking en co-creatie. Het biedt onderdak aan bedrijven, non-profits, internationale organisaties zoals UNOCHA, netwerken zoals HumanityX en de Nederlandse Coalitie voor Humanitaire Innovatie.
  •  Een ander recent initiatief is CLAIRE, het Europese hoofdkwartier van 'AI for Good' in Den Haag.
Nadir Aboutaleb

Neem contact met ons op

Aangezien IT & Tech een van de belangrijke sectoren van Den Haag is, verwelkomt de stad evenementen op dit gebied om hier te worden georganiseerd en zal in sommige gevallen zelfs subsidies verstrekken.
Neem contact op met onze International Sales Manager Nadir Aboutaleb voor meer informatie en ondersteuning bij het organiseren van jouw evenement op n.aboutaleb@thehague.com. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste locaties, de juiste sprekers, enzovoort.