icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

The Hague Beach Stadium

Het The Hague Beach Stadium ligt direct aan de prachtige kust van Scheveningen. Het beoefenen van een buitensport is een unieke ervaring. In dit bijzondere strandsportcentrum staan sport, innovatie en energie altijd centraal. Sporten in het zand en aan zee is geweldig, geeft een ongekend gevoel van vrijheid en een gevoel van pure energie.

Energiek en geïnspireerd

Hun doel is dat gasten van het The Hague Beach Stadium energiek en geïnspireerd de deur uitgaan; of ze nu zelf een sport beoefenen, een evenement bijwonen of een vitaliteitsprogramma volgen. Op hun unieke locatie maken ze er een dagelijkse missie van om sportliefhebbers van alle niveaus aan te moedigen om leuke, fysieke activiteiten te ondernemen.

Het The Hague Beach Stadium is een goede locatie voor het organiseren van diverse evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten, teambuilding evenementen, feesten en bedrijfsuitjes. Hun professionele team organiseert jouw evenement tot in de puntjes, van begin tot eind, zodat jij achterover kunt leunen en zorgeloos kunt genieten van het evenement.

Vitaliteitstrainingen & Workshops

Werkgevers zijn de laatste tijd meer aandacht gaan besteden aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Mentale stress, fysieke belasting en vermoeidheid zijn een veel voorkomend verschijnsel op de werkvloer. Gelukkig zijn deze klachten te verhelpen. Door de vitaliteit van jouw medewerkers te verbeteren, bevorder je een gezonde en efficiënte werkomgeving met productieve en gelukkige werknemers. Laat The Hague Beach Stadium jou helpen dit te bereiken.

Teambuilding & plezier

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een uitje voor jou en jouw team? Kom naar het Den Haag Beach

Beach Stadion, kies jouw favoriete sport en laat de rest aan hen over. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos: kies uit een breed scala aan clinics, gezonde lunches en heerlijke barbecues. Ben je op zoek naar alternatieven voor minder actieve of mobiele collega's? Geen probleem, er zijn genoeg mogelijkheden!

Locatie & Vergaderingen

Vergaderruimte met dakterras aan zee. Het The Hague Beach Stadium is de perfecte plek voor al jouw belangrijke bijeenkomsten, zoals de presentatie van een nieuw investeringsplan, de bespreking van jaarverslagen of een vergadering met zakenpartners. Ze bieden een unieke vergaderzaal met dakterras, uitzicht op zee en alle benodigdheden. De vergaderzaal biedt plaats aan 10 tot 40 personen, afhankelijk van de opstelling.

 

Eten & Drinken

Gezond eten en goed drinken is essentieel wanneer je jouw dag doorbrengt met actief bezig zijn door middel van beweging en inspiratie! De menu's van het The Hague Beach Stadium staan vol verantwoorde keuzes en heerlijke verrassingen. Met hun smakelijke creaties kunnen gasten genieten van de smaak van de zomer, het hele jaar door. Groepen tot 50 personen kunnen kiezen uit hun dagmenu en arrangementen. Bezoek je hen met een groep van minimaal vijftig personen? Hun partner Van der Linde Catering verzorgt graag het culinaire gedeelte van jouw evenement.

Adres
Strandweg 4
2586 JW, The Hague
www.beachstadium.com