icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

Suzie Q

Tussen het strand van Scheveningen en de stad Den Haag vind je Bar & Restaurant Suzie Q aan de Tweede Haven van Scheveningen. Een compleet vernieuwd restaurant en evenementenlocatie die in de zomer van 2018 haar deuren heeft geopend. Suzie Q is een locatie met een eigen sfeer en karakter. Het is een nieuwe locatie aan de haven, waar je terecht kunt voor een speciaalbiertje op het terras, een uitgebreid diner in het restaurant of een (bedrijfs)event op de privé loft boven. Een locatie van internationale allure met de boten in onze achtertuin.

Suzie Q The Hague

Gezamenlijk dineren aan de haven

Suzie Q is het tweede restaurant van de eigenaren van restaurant Milú, in het centrum van Den Haag. Ook bij Suzie Q draait alles om proeven, daarom is er een groot assortiment aan wijnen, bieren, cocktails en andere dranken.

De kaart bestaat uit verschillende kleinere gerechten die je voor jezelf kunt houden of met je tafel kunt delen. Het is mogelijk om beneden in het restaurant te dineren met een groep tot 50 personen, maar als je liever in een meer besloten setting wilt zitten hebben we ook de privékamer boven.

The Loft is een grote, flexibele ruimte, die wij kunnen inrichten naar uw specifieke wensen.

The Loft heeft de beschikking over een eigen bar en toiletten.

Je kunt er met 100 personen comfortabel zitten, maar voor groepen van 200 personen is ook een meer informeel staand evenement mogelijk.

Je kunt de Loft gebruiken voor een vergadering, een lunch, een borrel, een besloten diner of voor feesten en partijen.

De sfeer is licht, met veel ramen en met uitzicht op de boten.

Bereikbaarheid Suzie Q

Suzie Q ligt in het centrum van Scheveningen, dicht bij het centrum van Den Haag en is gemakkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.


Adres:
Doctor Lelykade 33-37
2583 CL The Hague
https://restaurantsuzieq.nl/

MET DE AUTO

- Er is parkeergelegenheid op de Dr. Lelykade voor het restaurant. Daarnaast is er een parkeergarage op de Dr. Lelykade 220.

MET OPENBAAR VERVOER

- Vanaf Den Haag Centraal Station:

- Tram 16 richting Statenkwartier en uitstappen bij halte Prins Mauritslaan. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.

- Vanaf Den Haag Hollands Spoor:

- Tram lijn 11 richting Scheveningen Haven en uitstappen bij halte Doornstraat. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen.

Suzie Q