icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

Obsession – Partners for Live

Obsession is een evenementenbureau. Zij ontwikkelen en regisseren evenementen die verder gaan dan de dag zelf. Het doel van Obsession is om mensen, merken en organisaties te helpen duurzaam te groeien.
Obsession is gepassioneerd door verbinding en bereid om een ander perspectief te kiezen. Door een unieke combinatie van strategie, advies, creatie en projectmanagement zet het bureau zich volledig in voor de impact van een persoonlijke ontmoeting.
Obsession - Partners voor Live.

Event agency The Hague

Obsession draagt bij aan de groei van mens, merk en organisatie

Of het nu gaat om organisatieontwikkeling, teambuilding, een productpresentatie of merkuitbreiding, de events van Obsession helpen je duurzame groei te realiseren.

Obsession creëert momentum, wat resulteert in kansen voor dialoog, betrokkenheid en inzicht. Resulterend in gezamenlijke vooruitgang en gedeelde welvaart.

Obsession event agency The Hague

Obsession vertaalt visie naar de ultieme set-up

Voor elk project levert Obsession denkkracht, creativiteit en ijzersterk projectmanagement om met een scherp gevoel voor verhoudingen alles van strategie tot uitvoering te definiëren en te bewaken.

Van creatief concept tot inhoudelijke werkvorm. Van organisatie tot communicatie.

Event agency The Hague

Obsession voor zowel evenementen als strategische communicatie

De kracht van een persoonlijke ontmoeting reikt verder dan het evenement zelf. Daarom is Obsession gespecialiseerd in zowel evenementen als communicatie. Door deze aspecten te combineren, helpen zij bedrijven, organisaties en overheden hun doelen te bereiken.

Contactgegevens
Rouwkooplaan 9
2251 AP Voorschoten
Obsession.nl

Event agency The Hague
Marjolein Lalleman

Neem contact met ons op

Als je wilt werken met Obsession en onze bemiddeling nodig hebt - neem contact op met Marjolein Lalleman op M.Lalleman@thehague.com.