icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

MeetingLinq

MeetingLinq is een internationale leverancier van geschenken en registratieartikelen voor conferenties, vergaderingen, beurzen en elk soort bedrijfsevenement. Als one-stop-shop voorziet MeetingLinq de PCO's en DMC's van meerdere artikelen, op maat gemaakt of zelfs speciaal voor de gelegenheid ontworpen. Daarbij ligt de nadruk altijd op het bieden van een oplossing op maat en heeft men een scherp oog voor detail en kwaliteit. 'Als mensen elkaar ontmoeten, maken wij het mogelijk'

MeetingLinq The Hague

MeetingLinq is jouw partner voor een succesvolle bijeenkomst.

Conferentie badges

Het kiezen van een badge voor jouw evenement kan een hele opgave zijn, want badges zijn er in vele maten en kwaliteiten. Wanneer je een badge nodig hebt, leveren zij je ook een bijpassende lanyard. MeetingLinq heeft een zwak voor badges. Van een standaardoplossing tot een op maat gemaakte badge, laat hen jou helpen om de juiste keuze te maken met betrekking tot het formaat of materiaal op basis van jouw wensen en budget.

Promotionele artikelen

MeetingLinq biedt veel verschillende promotieartikelen van topleveranciers die zij voor jou hebben voorgeselecteerd. Hun assortiment bestaat uit premium geschenken, congrestassen, pennen, notebooks, usb sticks, powerbanks, awards, caps, stropdassen, T-shirts, give-aways en vele andere promotionele producten. MeetnigLinq is ervan overtuigd dat je de artikelen zult vinden die jouw bedrijfsmerk en identiteit onderschrijven, en je helpen deze geschenken op maat te maken voor jouw vergadering, evenement en conferentie.

MeetingLinq team

MeetingLinq heeft een jong, maar zeer ervaren team in onze kantoren in Amsterdam en in Hong Kong. Hun team kan naadloos uw meetings & events in Europa en Azië verzorgen.

Pilotenstraat 46
1059 CR
Amsterdam
https://meetinglinq.com/