icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

MCI The Netherlands

Wij geloven in de magie die mensen samen creëren om een visie om te zetten in realiteit.

MCI Netherlands

Wereldwijde ervaring met een lokaal tintje

Bij MCI The Netherlands vertrouwen we op de kracht van collectiviteit. Sinds 1987 brengen we mensen bij elkaar en creëren we gemeenschappen.

 

In samenwerking met verenigingen, overheidsinstellingen en merken ondersteunen wij onze klanten bij het organiseren van inspirerende en authentieke bijeenkomsten, conferenties en evenementen. We doen al meer dan 30 jaar het zware werk en bouwen onvergetelijke online en offline ervaringen op die verandering bevorderen, inspireren, opleiden en de bedrijfsprestaties verbeteren.

MCI heeft zijn hoofdkantoor in Genève en telt 61 kantoren in 31 landen op alle continenten. Onze gespecialiseerde teams kunnen jou helpen een diepgaand inzicht te krijgen in de beweegredenen van jouw deelnemers en zinvolle ervaringen te ontwerpen, met behoud van wat logistiek mogelijk en financieel haalbaar is. Het feit dat wij een wereldwijd team zijn, weerspiegelt zich in onze manier van werken, waarbij diepgaande industrie-expertise en lokale culturele kennis fijn worden gemengd.

Door gebruik te maken van de kernkwaliteiten van MCI's pool van meer dan 2.500 medewerkers over de hele wereld kun je jouw bereik vergroten en sterkere internationale allianties creëren, terwijl je tegelijkertijd leert van wereldwijde best practices.

Verbind mensen. Bouw sterke ervaringen. Bevorder bedrijfsresultaten.

Elk aspect van een evenement is belangrijk. De eisen en prioriteiten van onze klanten vormen de kern van onze samenwerking. We denken verder dan logistiek en hanteren een menselijke benadering die onze manier van werken stuurt. Door middel van co-creatie sessies en data-geïnformeerde beslissingen, kun je rekenen op kwaliteit, consistentie en efficiëntie.

MCI Netherlands

Contact details

MCI The Netherlands 
Schipluidenlaan 4, 1062 HE
Amsterdam, the Netherlands

amsterdam@wearemci.com

www.wearemci.com/nl-nl