icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

House of Lords

House of Lords is een dynamisch cateringbedrijf dat opereert in een nichemarkt met een vooruitstrevende visie in haar branche. Het bedenken, organiseren en hosten van mooie, conceptuele full service evenementen op diverse locaties behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij onderscheiden ons door maatwerk, korte communicatielijnen, creativiteit, oog voor detail en passie. Onze opdrachtgevers zijn overwegend internationale bedrijven, evenementenlocaties en evenementenbureaus die een voorkeur hebben voor eigentijdse presentaties op alle vakgebieden.

Catering op maat voor Den Haag

House of Lords is net zo kenmerkend voor de stad Den Haag als het Binnenhof en het Lange Voorhout dat zijn. In het Louwman Museum, waar het huidige House of Lords is gevestigd, is de oorspronkelijke voorgevel van het gebouw herbouwd toen in de jaren tachtig de Tweede Kamer de locatie overnam.

Achter de vertrouwde groene gevel met koepelvormige ingang werd het niet alleen de ontmoetingsplaats van het mondaine volk, maar ook van de elite in politiek en bedrijfsleven. Stel je de wereld voor van paardenkoetsen, ministers in ceremoniële kostuums, de diners, de orkesten, de Pièces montées en de tafels beladen met exquise gerechten. Tijdens de diners in het met een Michelinster bekroonde restaurant - dat bijna 25 jaar werd geleid door Luc Talsma, de vader van de huidige Maître d'Hôtel - werden vele belangrijke politieke en zakelijke beslissingen genomen. De naam House of Lords vindt zijn oorsprong in de Eerste Wereldoorlog. Nederland was neutraal gebleven en Britse officieren die in Den Haag waren ingekwartierd, bespraken er strategische en persoonlijke kwesties.

House of Lords The Hague

Vind ons kantoor en proeflokaal

Het huidige House of Lords bouwt voort op deze klassieke waarden en tradities binnen een hedendaagse context. Het is ook de persoonlijke missie van Maître d'Hôtel Raymond Talsma om zijn vader Luc te eren.

Dobbeweg 28
2254 AG Voorschoten
The Netherlands
https://houseoflords.nl/