icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

Congress by design

Het doel van informatieoverdracht en het creëren van netwerkmogelijkheden is wat jouw congres tot een succes maakt. Om dit te bereiken moeten alle aspecten met veel aandacht en professionaliteit worden verzorgd. Hiervoor heb je een betrouwbare partner nodig die de ervaring heeft en weet hoe hij de hoogste kwaliteit kan leveren: Congress by design.

Alles draait om partnerschap!

Congress by design is een PCO die zich onderscheidt door een persoonlijk en intensief partnerschap dat erop gericht is jou al het werk rondom de organisatie en uitvoering van jouw congres uit handen te nemen. Zo kun jij je richten op jouw core business en de overige zorgen aan ons overlaten.

Congress by design gaat graag de uitdaging aan om een soepel lopend congres te creëren dat de verwachtingen van jou en jouw gasten zal overtreffen. Congress by design werkt voor jou en ondersteunt je waar en wanneer dat nodig is. Van ontwerp tot organisatie en nazorg: Congress by design regelt het voor je terwijl je volledig ontzorgd blijft. Je profiteert van een transparante organisatie, snelle en heldere communicatie en toegewijde professionals.

Wat wij doen

Wij zijn zeer dicht bij Den Haag gevestigd en organiseren evenementen in de stad en in de nabije omgeving. Wij helpen bij de organisatie van de meest uiteenlopende evenementen, van verenigings- tot bedrijfsevenementen tot incentives en social events.

Kloosterweg 6c                                  
3481 XC Harmelen, The Netherlands  

Laan van Zuid Hoorn 61
2289 DC Rijswijk, The Netherlands

Congress by Design The Hague