icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

CateringMeesters. Alles over gastvrijheid op maat.

CateringMeesters is gespecialiseerd in eventcatering. Met pure gastvrijheid en onvergetelijke details biedt CateringMeesters jou en jouw gasten 'Culinaire Kunst op Locatie'. Het bieden van culinaire creativiteit is hun specialiteit. Voor elk evenement kan een passend arrangement worden samengesteld, door smaken, kleuren en aroma's te combineren op basis van het seizoen en bij voorkeur met duurzame producten.

Catering Meesters The Hague

Gedenkwaardige evenementen

Bij het organiseren van de catering voor jouw zakelijke evenement is het doel van jouw evenement het uitgangspunt. CateringMeesters kan de totale organisatie van jouw evenement verzorgen: meubilair op locatie, stylingconcept, entertainment en techniek. Een receptie, congres, symposium, bedrijfsfeest of exclusief diner.

Belevingen worden in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gecreëerd om aan te sluiten bij de filosofie van het bedrijf. Met gastvrijheid en oog voor detail streeft CateringMeesters ernaar om jouw gasten een blijvende herinnering mee te geven.

Heerlijke gerechten, een passend wijnarrangement, biologische sappen, de CateringMeesters waterbar, een lokaal biertje of trendy cocktails in mooi glaswerk.

CateringMeesters biedt al meer dan 15 jaar eventcatering op unieke locaties in een culturele omgeving in de regio Den Haag.

Zo zijn zij de vaste cateraar voor Kunstmuseum Den Haag, Museon, Escher in het Paleis, Panorama Mesdag en Pulchri Studio.

Naast deze gerenommeerde musea heeft CateringMeesters nauwe contacten met diverse bijzondere locaties, zoals de Grote Kerk en Sociëteit de Vereeniging.

 

Catering Meesters

CateringMeesters verzorgt de perfecte catering voor jouw evenement!

Contactgegevens
Lange Voorhout 15
2514 EA The Hague
The Netherlands
https://www.cateringmeesters.nl/