icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

Attached | Language intelligence

Attached | Language intelligence helpt u te verbinden, begrepen, gevonden, of zelfs geliefd te worden, in elke taal en op elk platform.
Als gerenommeerde partner op het gebied van taalintelligentie vormt en creëert Attached content voor de meest uiteenlopende bedrijven met een lokale en internationale aanwezigheid. Met de perfecte combinatie van technische en menselijke vaardigheden worden jouw boodschap en betekenis op de meest tijd- en kostenefficiënte manier overgebracht - en bereik je doelgroepen over de hele wereld. Altijd op zoek naar innovatie en leren, aangepaste diensten en methoden zijn in voortdurende ontwikkeling om uw communicatie en tijd te optimaliseren.

Attached Language Intelligence

Taal Partner

Als gerenommeerde partner op het gebied van taalintelligentie vormt en creëert Attached content voor de meest uiteenlopende bedrijven met een lokale en internationale aanwezigheid. Met de perfecte combinatie van technische en menselijke vaardigheden worden jouw boodschap en betekenis op de meest tijd- en kostenefficiënte manier overgebracht - en bereikt u doelgroepen over de hele wereld. Altijd op zoek naar innovatie en leren, aangepaste diensten en methoden zijn in voortdurende ontwikkeling om uw communicatie en tijd te optimaliseren.

 

Filosofie

Attached werd een leider in taalintelligentie door het naleven en ademen van drie kernwaarden:

  •  Solide: betrouwbaar, betrouwbaar, wereldwijd, technisch goed, up-to-date
  •  Slim: innovatief, getalenteerd, high tech, web-savvy, vooruitstrevend
  •  Ondersteunend: snel, begripvol, efficiënt, dienstbaar, persoonlijk, warm

Deze zijn verwerkt in alle activiteiten van groot tot klein en gelden voor klanten, leveranciers en collega's.

Dienstenaanbod

Om jou wereldwijd diensten van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden, heeft het interne team van Attached toegang tot een groot wereldwijd netwerk van taalexperts en -ingenieurs, dat bestaat uit creatieven, technici en professionals en dat vele verschillende vakgebieden en bedrijfssectoren omvat. Alle vertalers en linguïsten zijn moedertaalsprekers in de doeltaal, zodat Attached de beste vaardigheden en ervaring effectief kan koppelen aan uw specifieke communicatiebehoefte en -platform, online of offline.

 

Dus of je nu dringend een vertaling nodig hebt of een creatieve tekst vanaf nul, taal-IT-consultancy of gelokaliseerde content, Attached heeft de expertise die jij nodig hebt: vertaling, contentcreatie of lokalisatie voor uw ondertiteling, tijdschrift of online winkel... de mogelijkheden zijn eindeloos.

WTC The Hague, Tower C
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM The Hague
The Netherlands

Attached Language Intelligence