icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

A-Way Events

A-Way Events & Wellness is een evenementenbureau gevestigd in Den Haag, dat mensen in beweging brengt door het organiseren van sportieve evenementen en teambuilding vitaliteitsprogramma's op het gebied van houding, voeding en beweging.

Sportieve evenementen

Het belangrijkste is dat mensen plezier beleven aan een "leuke" ervaring. A-Way Events werkt met enthousiaste instructeurs die deze dag zullen begeleiden. Hun kracht ligt in teambuilding; een team sterker, productiever en effectiever maken. Aan het einde van de dag willen zij dat mensen met een nieuwe dosis energie de deur uit gaan. A-Way Events organiseert evenementen op diverse locaties langs de Nederlandse kust en in het binnenland. Zij staan klaar om u te helpen een onvergetelijke ervaring te creƫren!

A-Way Events & Wellness biedt sportieve evenementen, clinics en vitaliteitstrainingen voor bedrijven en/of organisaties. Bent u op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, groepsactiviteit of vitaliteitsprogramma? Zij zijn het juiste bedrijf om jou te helpen! Hun missie is om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op individueel, groeps- en organisatieniveau. Vitaliteit is de sleutel tot dagelijks succes. Voor iedereen binnen een organisatie en voor elke organisatie is vitaliteit en duurzame inzetbaarheid haalbaar door teambuilding, wellness & Fun. Voor meer energie in jouw organisatie is A-Way Events & Wellness het perfecte evenementenbureau om jouw evenement tot een succes te maken! A-Way Events & Wellness heeft indoor en outdoor activiteiten. Indoor activiteiten zijn eventueel in overleg mogelijk, op jouw eigen locatie. Populaire indoor activiteiten zijn VR room, escape room, pubquiz, minute to win it, kantoorspellen en glow in the dark beachvolleybal. Bij slechte weersomstandigheden zijn de indoor activiteiten ook geschikt als alternatief voor het originele programma. De outdoor activiteiten zijn onderverdeeld in strandactiviteiten, bedrijfsuitjes, clinics en workshops.

A-Way Events heeft volop keuze voor sportieve activiteiten, zij bieden o.a. bubble voetbal, beach volleybal, beach tennis, strandzeilen, powerkiten en suppen aan. Er zijn veel mogelijkheden op het strand in combinatie met teambuilding zoals Expeditie Robinson, zeskamp en teamgames. Teamwork, uitdaging en plezier zijn gegarandeerd bij deze bedrijfsuitjes. Veel organisaties kiezen voor een specifiek eigen programma door te kiezen voor een combinatie van actieve, ontspannen en/of creatieve activiteiten. Bijvoorbeeld: Haagse fietstocht, boogschieten, yoga, tai-chi, graffiti, zumba of een cocktailworkshop. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die A-Way Events biedt.

Adres

A-Way Events
Gevers Deynootweg 93A
2586 BK
Den Haag