icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

Squares

Squares is de online ontmoetingsruimte voor jouw bedrijf of organisatie. Een digitaal evenementen platform gebrand met jouw bedrijfs- of evenement identiteit. Squares stelt jou in staat om een interactieve, boeiende en spannende ervaring te creëren die dicht in de buurt komt van een in-person event. Zij ontwikkelen jouw unieke Square, jij host je online evenement.

Squares

Nieuwe tijden, nieuwe oplossingen

Deze tijden vragen om nieuwe manieren van verbinden. Online, hybride en met impact. Squares bouwt, brandt en stimuleert digitale eventplatforms voor meetings en events. Van een internationaal evenement tot een festival of een meerdaags congres. Er is een Square voor iedereen.

Squares

Squares verenigt het beste van drie werelden:

State-of-the-art technologie, een merkversterkend design en online ervaring. Dat maakt Squares tot een full-service oplossing die een solide architectuur combineert met databeveiliging, branding en event engagement. Hun team van specialisten weet hoe ze echte verbinding kunnen maken binnen een digitale omgeving.

Squares

Contactgegevens

3e Binnenvestgracht 23M 
2312 NR Leiden
www.squares.live

Marjolein Lalleman

Neem contact met ons op

Als je met Squares wilt werken en je hebt onze bemiddeling nodig- neem dan contact op met Marjolein Lalleman.