icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
Louwman Museum
Verenigingsevenement

Unieke locaties voor uw evenement in Den Haag

Tegenwoordig is een mooie ruimte of een centrale locatie voor uw evenement vaak niet meer genoeg. Veel bezoekers van evenementen willen iets unieks ervaren. Waarom zou u ze dan niet naar een locatie brengen die helemaal bijzonder en verbluffend is? Den Haag heeft tal van mogelijkheden voor evenementenlocaties. Bekijk er maar een paar!

Lees ook over duurzame locaties in Den Haag voor uw evenement.

De Pier

Dit icoon boven de zee is dé locatie voor onvergetelijke vergaderingen en feesten. De locatie heeft 12.000 vierkante meter beschikbaar en een prachtig uitzicht over het strand en de Noordzee.

De Pier biedt vele faciliteiten voor een spannende belevingen, u kunt bijvoorbeeld genieten van de culinaire lekkernijen op de Foodboulevard en rustig overnachten in de Pier Suites. Voor de thrill-seekers biedt de Pier de mogelijkheid om uw adrenaline te laten stromen met een Zipline of Bungy-jump. Zakelijke bijeenkomsten kunnen worden gehouden in de Sea View Offices of een interactieve rit in het Reuzenrad.

De Pier
scheveningen pier

Panorama Mesdag

Als u van kunst en geschiedenis houdt, is Panorama Mesdag zeker de locatie voor u. Stelt u zich eens voor: u vergadert met op de achtergrond een 360 graden uitzicht over de zee, de duinen, en het vissersdorp Scheveningen zoals het er vroeger uitzag in 1881. Stap terug in de tijd en ervaar een unieke kijk op ons cultureel erfgoed.

Panorama Mesdag is gunstig gelegen in het centrum van Den Haag, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Meer informatie over evenementen bij Panorama Mesdag vindt u hier.

Panorama Mesdag
Panorama Mesdag

Madurodam

Weet u niet zeker of u voor Amsterdam, Rotterdam of Den Haag moet kiezen voor u evenement? Ga dan gewoon naar Madurodam! Madurodam is een interactief themapark dat alle interessante en herkenbare bezienswaardigheden van Nederland samenbrengt. Van het parlementsgebouw in Den Haag tot de wereldberoemde grachten in Amsterdam. Het is de ultieme plek om internationale zakelijke evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Met een capaciteit variërend van 25 tot 1.200 personen, bieden zij altijd een uniek evenement op maat. Click - Madurodam om meer informatie te vinden over evenement.

Madurodam
Madurodam

Louwman Museum

Het Louwman Museum vertelt het verhaal van meer dan 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en toenemende welvaart. Meer dan 275 auto-iconen worden prachtig tentoongesteld om de rijke geschiedenis van de auto-industrie te benadrukken. Maar er is meer: indrukwekkende zalen met hoge plafonds, het Museumplein in de stijl van de jaren '20, en aangelegde tuinen maken het Louwman Museum tot de perfecte locatie voor uw evenement. Meer informatie over evenementen in het Louwman Museum vindt u hier.

Louwman Museum
Louwman Museum

De Grote Kerk

Midden in het centrum van Den Haag ligt een locatie die zeker in het oog springt: de prachtige oude kerk 'de Grote Kerk'. Sinds 1982 functioneert de kerk fulltime evenementenlocatie en biedt een unieke ambiance voor uw evenement! De Grote Kerk is bijzonder geschikt voor concerten, congressen, tentoonstellingen, beurzen en festivals voor 1.650 personen. Meer informatie over de locatie vindt u hier.

Grote Kerk
Grote Kerk

Uw evenement organiseren in één van deze unieke zalen? Neem contact met ons op via conventionbureau@thehague.com. Curious about other options? Benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk hier onze venue finder