icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
The Hague Venues Tour
Zakelijk evenement

The Hague Venues laten zich van hun beste kant zien

Op 21 en 22 september jl. organiseerde The Hague Venues in samenwerking met The Hague Convention Bureau en Evite een tour langs alle 13 aangesloten locaties. Ondanks de COVID-19 pandemie mochten we op maandag 40 corporate eventmanagers verwelkomen en op dinsdag 35 eventmanagers van bureaus.

Bekijk de video impressie van de tour

Programma

Het programma startte in het World Forum Den Haag, met een lunch en een korte inleiding en paneldiscussie over inhoudelijke onderwerpen als de noodzaak en manieren om vertrouwen terug te winnen, interpretatie van evenementenprotocol en de rol van veiligheidsrichtlijnen en beleidshandhaving. De discussie omvatte een verscheidenheid aan inzichtelijke vragen van publieksleden.

De panelleden waren:

1.           Michiel Middendorf (algemeen directeur World Forum)

2.           Henk Kool (Voorzitter Economic Board Den Haag)

3.           Bas Schot (Hoofd Convention Bureau Den Haag)

4.           Tom Verhaar / Diederick van Eeden (namens The Hague Venues)

5.           Gerben Plasmeijer (directeur Obsession)

Vervolgens werden in 4 Tours drie locaties bezocht, die allemaal lieten zien hoe Den Haag veilig een bijeenkomst kan hosten ondanks de aanhoudende gevolgen van de wereldwijde pandemie.

  • Om de ervaring te maximaliseren en ervoor te zorgen dat het echt alles liet zien wat Den Haag te bieden heeft, werden sommige routes gefietst of werd een historische tram gebruikt. De rondleiding eindigde bij Madurodam.
  •  Voorafgaand aan de borrel maakten de gasten een vlucht in de nieuwe attractie: "De Vliegende Hollander". De borrel zelf vond plaats op het ruime terras van het Panorama Café, waar in de avondzon gezellig werd nagepraat met uitzicht over heel Nederland.
The Hague Venues Tour
The Hague Venues Tour
The Hague Venues Tour

Reacties

Als organisatoren was het een genoegen om zoveel positieve reacties te horen...

"Zeer goed georganiseerd."

"Zeer nuttig en gezellig."

"Een feest om erbij te zijn."

"Wat een geweldige dag."

"Heel veel dank aan de organisatie."

 

Over Den Haag Venues

De toonaangevende congreslocaties in Den Haag hebben zich verenigd in The Hague Venues. Het doel is om Den Haag als congresstad steviger dan ooit op de kaart te zetten en congres- en evenementenorganisatoren een handzaam overzicht te bieden van wat de Koninklijke Stad te bieden heeft als het gaat om unieke locaties. De locaties werken nauw samen en vullen elkaar aan voor evenementen verspreid over de hele stad.

The Hague Venues Tour
The Hague Venues Tour
The Hague venue tour

(Hybride) evenement mogelijkheden in Den Haag

Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw virtuele of hybride evenement in Den Haag. Neem contact met ons op!

📧 conventionbureau@thehague.com

 

  •  Als je meer wil weten over evenementen in Den Haag en hoe de hele sector zich heeft aangepast om hier veilig live en hybride evenementen te hosten, bezoek dan deze pagina.
  •  Ontdek hier hoe wij kunnen helpen met hybride evenementen.