icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
Geothermal reception Hilton The Hague
Energie

The Hague Geothermal Reception

Op 23 september organiseerde het team van The Hague Business Agency en The Hague Convention Bureau samen met International Geothermal Association, Gemeente Den Haag en DAGO (Dutch Association Geothermal Operators) 'The Hague Geothermal Reception'. Een evenement in het Hilton The Hague in een corona veilige omgeving.

Geothermal reception The Hague
Geothermal reception The Hague
Geothermal reception The Hague

Den Haag wordt gepositioneerd als een wereldwijde kennis- en investeringshub in diepe geothermische energie.  Deelnemers van de International Geothermal Association (IGA), de DAGO (Dutch Association Geothermal Operators) en andere brancheorganisaties en onderzoeksinstellingen zijn het er unaniem over eens dat Den Haag een sleutelrol gaat spelen in de ontwikkelingen op het gebied van geothermie in het komende decennium.

"Je bent er niet alleen klaar voor, je kunt de leiding nemen!"

Als het gaat om het hosten van evenementen in een coronaveilige omgeving op locaties zoals Hilton The Hague, bekijk dan de video en hoor wat Executive Director van IGA Marit Brommer te zeggen had over de bereidheid en het vermogen van Den Haag om in deze tijden evenementen te hosten.

Nieuwe energie sector expertise

Den Haag heeft ambitieuze doelstellingen om in 2030 CO2-neutraal te zijn en 20 jaar eerder dan heel Nederland een netto CO2-nulvoetafdruk te hebben. Nu de energiesector een radicale transformatie ondergaat naar een koolstofvrije toekomst, ontwikkelt Den Haag zich snel tot een internationaal toonaangevend centrum van "nieuwe energie"-activiteiten. Lees meer en ontdek wat Den Haag te bieden heeft op het gebied van de belangrijkste expertise in de Nieuwe Energie sector.

Geothermal reception The Hague
Geothermal reception Hilton The Hague
Geothermal reception Hilton The Hague

Hybride evenement mogelijkheden in Den Haag

Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw virtuele of hybride evenement in Den Haag. Neem contact met ons op!

📧 conventionbureau@thehague.com

 

  •  Als je meer wil weten over evenementen in Den Haag en hoe de hele sector zich heeft aangepast om hier veilig live en hybride evenementen te hosten, bezoek dan deze pagina.
  •  Ontdek hier hoe wij kunnen helpen met hybride evenementen.