icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
Hybrid Madurodam
Verenigingsevenement

Jouw virtuele evenement op een van deze locaties van wereldklasse? | Deel 2

Veel venues van wereldklasse in Den Haag zijn druk bezig geweest met het opzetten van indrukwekkende hybride en virtuele evenementen studio's. Maak hier kennis met de eindeloze virtuele event venues en mogelijkheden in Den Haag!

Lees deel 1 hier!

World Forum The Hague

Met Online Deelname, World Forum Studio, Livestream en webinars biedt World Forum Den Haag een scala aan mogelijkheden om u in contact te houden met uw doelgroep, gasten, klanten of collega's. Evenementen organiseren op een veilige en verantwoorde manier is mogelijk bij World Forum Den Haag.

- Online Participatie: World Forum heeft een nieuwe manier van vergaderen ontwikkeld voor een diversiteit aan deelnemers en met een extra beleving: Online Participatie. De focus ligt op het volledig participeren in een evenement, of je er nu 'live' bij bent of niet. Het gaat om het verbinden van deelnemers tijdens het evenement 'live' en 'online'.

- World Forum studio: Een professionele en complete studio in één, of meerdere, van hun grootste zalen. Het is een plug-and-play concept, want de studio is inclusief setting, apparatuur en een betrokken crew.

- Livestreams en Webinars: Bij World Forum bieden ze twee verschillende mogelijkheden: livestreams en een interactief webinar op hun hoofdpodium. Andere wensen? Ze zijn meer dan bereid om met je mee te denken

Lees hier meer over vergaderen in het World Forum.

World Forum Hybrid Event
World Forum Hybrid Event

Madurodam

Net als vele andere locaties in Den Haag heeft Madurodam hard gewerkt om evenementen, vergaderingen en zelfs teambuilding activiteiten virtueel mogelijk te maken. De combinatie van online vergaderen met jouw collega's of doelgroep, terwijl je hen op de achtergrond een aantal indrukwekkende hoogtepunten van Nederland laat zien, zal zeker indruk maken op jouw publiek. Bij Madurodam beschikken ze over evenementenruimtes die ze uitrusten met de beste technologie voor een succesvol evenement. Zij bieden:

 •  Hybride mogelijkheden
 •  Virtuele evenement mogelijkheden
 •  Workshops en trainingen
 •  Opnamestudio!

Lees hier meer over evenementen in Madurodam!

Foto bron: https://www.madurodam.nl/nl

Hybrid Madurodam
Hybrid Madurodam

Mauritshuis

Het Mauritshuis voldoet aan alle maatregelen van het RIVM. Daarom kun je jouw gasten ontvangen in hun prachtige en historische museum. Stel je eens voor dat je jouw evenement organiseert in het bijzijn van Vermeers Meisje met de parel of De anatomische les van dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt. Het kan in het Mauritshuis!

Het Mauritshuis helpt je graag bij het plannen van een uniek evenement op maat, waarbij de veiligheid van jouw gasten gewaarborgd is. De capaciteit van de zalen is aangepast om voldoende afstand te kunnen bewaren. Zij bieden mogelijkheden voor livestreams en hybride evenementen.

Lees hier meer over vergaderen in het Mauritshuis

Mauritshuis
Mauritshuis Venue tour

Kunstmuseum

Ben je op zoek naar een onderscheidende locatie voor jouw evenement? Dan biedt het Kunstmuseum Den Haag precies wat jij wenst. Jouw evenement krijgt een extra dimensie in het prachtige Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/KM21 behoort tot de virtuele eventmogelijkheden. Vele toonaangevende bedrijven, internationale organisaties en diverse ministeries gingen je voor. Jij kunt de volgende zijn!

Onder de noemer 'Kunstmuseum live' bieden zij een keur aan mogelijkheden:

 •  Van een hybride evenement tot een korte, inspirerende video als welkomstpauze van een online consult
 •  Van een interactieve rondleiding tot een online lezing of webinar.
 •  Zij hebben ervaring met verschillende formats, maar denken ook graag met jou mee over een online of hybride event dat helemaal op jouw wensen is afgestemd!

Lees hier meer over vergaderen en evenementen in het Kunstmuseum!

Kunstmuseum
Kunstmuseum

Museon

Altijd al jouw livestream evenement, online presentatie of webinar willen hosten in een inspirerende, maatschappelijk verantwoorde omgeving? Het is mogelijk in het Museon, Museum voor Cultuur en Wetenschap en een SDG House. Museon is de enige locatie in Nederland met een interactieve tentoonstelling gebaseerd op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Maar waarom Museon?

 • Een geweldige plek om in contact te blijven met klanten/zakenrelaties en medewerkers
 •  Inspirerende, MVO-locatie
 •  Professionele en betrouwbare optie, geleverd door hun AV-partner Bourgonje
 • Goed bereikbare locatie met auto en openbaar vervoer
 •  Veilige locatie: handelt volgens de COVID-19 maatregelen van het RIVM en de Museumvereniging

Lees hier meer over vergaderen en evenementen in het Museon.

Museon live
Museon

Jouw virtuele of hybride evenement in een van deze venues?Neem contact op via conventionbureau@thehague.com! Of altijd al willen weten hoe je een hybride evenement organiseert? Kijk dan eens hier.