icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
The Hague Binnenhof

Hoe wij jou kunnen helpen

Wat wij voor jou kunnen doen

The Hague Convention Bureau is de officiële organisatie die Den Haag promoot als vergader- en congresbestemming en die organisatoren van evenementen faciliteert bij het organiseren van congressen in Den Haag. Bij The Hague Convention Bureau willen we graag de bijzondere ervaringen mogelijk maken die zullen voortleven in de herinnering van alle betrokkenen en bijdragen aan het succes van jouw bedrijf of vereniging.
Vergaderen in Den Haag. Wij bieden een breed scala aan diensten ter ondersteuning van evenementen die in de stad plaatsvinden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van waar wij je mee kunnen helpen.

Maak kennis met ons team
The Hague Convention Bureau Team

Wat wij bieden

Den Haag is een prachtige bestemming voor evenementen en is meer dan goed uitgerust om van elk evenement een uitstekend evenement te maken. Organisatoren hebben al genoeg aan hun hoofd zonder zich zorgen te maken over logistiek, veiligheid en gemak van de deelnemers, accommodatie, vervoer van en naar de locatie, het vinden van specialisten in het veld, entertainment, duurzaamheid ... De lijst is eindeloos.

Wij beschikken over professionele medewerkers en netwerken op elk denkbaar gebied om jou op weg te helpen.

Wij bieden:

  •  advies op maat voor jouw vergadering, congres of conferentie over accommodatie, faciliteiten en diensten in de regio Den Haag voor, tijdens en na het evenement;
  •  persoonlijk advies en bemiddeling bij het leggen van contacten met relevante dienstverleners
  •  ondersteuning bij het uitwerken van offertes; in contact brengen met relevante zakenpartners, locaties, overheidsinstanties en een verscheidenheid aan netwerken en dienstverleners; en het organiseren van bedrijfsbezoeken en famtrips.
The Hague Binnenhof

Locatie bezoeken en financiële steun

  •  De beste manier om te zien of Den Haag aan jouw eisen voldoet, is de stad te bezoeken en uit de eerste hand te ervaren, een gevoel te krijgen van de unieke en levendige sfeer van Den Haag en de uitstekende logistieke infrastructuur. Je kunt kennismaken met onze stadspartners, belangrijke opinieleiders en plaatselijke specialisten die je wellicht de juiste inspiratie of informatie kunnen bieden die je voor jouw evenement nodig hebt.
  •  Het vinden van steun om een congres te financieren wordt steeds uitdagender met het oog op dalende budgetten. The Hague Convention Bureau begrijpt de financiële druk en de noodzaak om financiering veilig te stellen bij het plannen van een congres. In bepaalde gevallen kunnen wij in contact treden met het Conferentiesubsidiefonds van de Gemeente Den Haag om financiering te verkrijgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Ontdek Den Haag
The Hague international zone

Biedontwikkeling, evenement marketing en ondersteuning

  •  Wij weten dat het proces van het plannen van een evenement en het pitchen van een evenementbestemming veel tijd in beslag kan nemen en uitgebreide voorbereiding vereist. Ons team weet precies waar de juiste mensen in de verenigingswereld te vinden zijn, wat de behoeften zijn van organisatoren van evenementen en heeft aanzienlijke ervaring in het opbouwen van een case.
  •  Omdat elke organisatie, elk publiek en elk evenement anders is, stemmen we de stad graag af op de behoeften van uw afgevaardigden.
  •  Wij werken nauw samen met een reeks partners op het gebied van locaties, restaurants, hotels en diensten, zodat wij deze uitdagingen soepel kunnen laten verlopen. Als je eenmaal hebt besloten jouw conferentie in Den Haag te organiseren, helpen wij je bij de planning en uitvoering van jouw evenement. Wij organiseren ook inspecties van de locatie voor besluitvormers en stellen ideeën voor marketing voor.
The Hague Binnenhof

Onze prestaties en onderscheidingen

Het succes van The Hague Convention Bureau wordt weerspiegeld in het aantal evenementen dat hier wordt gehouden door grote organisaties op verschillende gebieden, van de medische tot de milieusector.

In 2016 won The Hague Convention Bureau de gouden M&IT Award voor Best Overseas Convention Bureau en de C&IT Award voor Best Short-Haul Event Destination. Ook in 2017, 2018, 2019 en 2020 werden onze inspanningen beloond toen we de Zilveren M&IT Award wonnen voor het Beste Overzeese Convention Bureau.

We zouden deze onderscheidingen niet hebben gewonnen zonder onze geweldige partners in Den Haag met wie we nauw samenwerken. Onder hen bevinden zich hotels, venues, restaurants en event services.

Wij werken onvermoeibaar aan het verdiepen van onze partnerschappen en het smeden van nieuwe partnerschappen die voldoen aan onze strenge criteria voor service, gemak en duurzaamheid.

Joris Boässon Borger

Neem contact met ons op

Wil jij onderzoeken hoe wij jou kunnen helpen jouw congres of evenement naar Den Haag te halen? Ons team is slechts een telefoontje of een e-mail van je verwijderd!