icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
Louwman museum

Top Musea in Den Haag voor jouw event!

Den Haag heeft de hoogste dichtheid aan musea van Nederland, waaronder de grootste collectie van Escher en Mondriaan. Bovendien bieden de meeste musea de mogelijkheid om bijeenkomsten en evenementen te organiseren. Hoewel het momenteel niet mogelijk is om uw evenement in Den Haag te organiseren, is het toch nooit verkeerd om bekend te raken met een aantal mogelijkheden? Blijf ons volgen voor volgende week, want dan delen we DEEL 2!

Bekijk alle locaties voor uw evenement in Den Haag

Mauritshuis

Geïnteresseerd in 17e-eeuwse kunst? Dan bent u bij het Mauritshuis aan het juiste adres! Dit prachtige museum is gevestigd in een historisch pand uit de 17e eeuw en herbergt een wereldberoemde collectie. Denk aan het Meisje met de parel van Vermeer en veel schilderijen van Rembrandt. Deze uitzonderlijke collectie biedt een waanzinnig overzicht van Nederlandse en Vlaamse schilderijen van 1400 tot 1800. Een absolute aanrader als je Den Haag bezoekt voor een congres of evenement of voor het hosten van je eigen (virtuele) evenement.

Mauritshuis

Louwman Museum

Altijd al de droom gehad om uw evenement te organiseren tussen vele historische en antieke auto's? Natuurlijk, wie niet ... Dan is het Louwman Museum in Den Haag de ideale locatie! Het Louwman Museum vertelt het verhaal van ruim 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en toenemende welvaart. Meer dan 275 iconen uit de geschiedenis van de automobiel spelen een centrale rol. Maar er is meer: ​​indrukwekkende zalen met hoge plafonds, aangelegde tuinen en het Museumplein in de stijl van de jaren twintig maken het Louwman Museum de perfecte locatie voor uw (virtuele) evenement.

Louwman museum

Museum Panorama Mesdag

Panorama Mesdag geeft je een 360 graden uitzicht over de zee, de duinen en het vissersdorp Scheveningen zoals het was in 1881. Stap terug in de tijd en ervaar een uniek zicht op ons cultureel erfgoed - het oudste 19e-eeuwse panorama ter wereld op de oorspronkelijke plaats. Host uw (virtuele) evenement naast het panorama! Ook onze eigen cityhost Remco bracht een bezoek aan Panorama Mesdag. Bekijk het hier!

Museum Beelden aan Zee- (Beelden aan Zee)

Of organiseer je jouw evenement liever direct aan het strand? Dat is mogelijk! Verscholen in de Scheveningse duinen, als een juweel in het zand, ligt Museum Beelden aan Zee. Het museum richt zich uitsluitend op hedendaagse sculpturen. Een geweldige plek om tot rust te komen en je deelnemers enkele van de meest indrukwekkende sculpturen die Den Haag te bieden heeft te laten zien. Daarnaast biedt de locatie veel (virtuele) evenementenmogelijkheden. Lees er hier meer over.

Museum Beelden aan Zee

Den Haag in Virtual Reality

Omdat je op dit moment niet naar Den Haag kunt komen, hebben we besloten om Den Haag naar jou te brengen. Zo kan je veel musea in Den Haag zien in Virtual Reality en vanaf je eigen laptop! Bekijk via deze link alle pareltjes van onze stad. Wil je meer weten over The Hague Convention Bureau, klik dan hier

Remco in VR
Marjolein Lalleman

Jouw evenement hosten in een van deze musea?

Waarom niet! Neem contact op voor alle mogelijkheden.