icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
The Hague Convention Bureau hybrid event

Jouw Hybride Evenement Op Een Van Deze Top Locaties?

Hybride evenementen zijn geen tijdelijke trend. Ze zijn hier om te blijven! Daarom zijn veel toplocaties in Den Haag bezig met het opzetten van indrukwekkende hybride evenementenstudio's. Zodra de maatregelen het toelaten, zijn deze locaties klaar om je te verwelkomen in hun hybride studio's in de Internationale Stad van Vrede en Recht. Nieuwsgierig? Leer meer over een aantal locaties!

Ga voor hybride in Den Haag

1. Fokker Terminal

De Fokker Terminal in Den Haag biedt op dit moment 3 webcaststudio’s aan die verschillend zijn qua uitstraling, mogelijkheden en budget. Daarnaast hebben ze nog 16 ruimtes beschikbaar waar workshops en/of custom made producties kunnen plaatsvinden. In de twee grootste studio’s is het ook mogelijk om publiek te ontvangen en op te schalen naar hybride events, mits de maatregelen dat toelaten. Hun eventmanagers adviseren en begeleiden je graag bij de keuze welke studio het meest geschikt is voor jouw beoogde setting en uitstraling. En dankzij hun glasvezel internetverbinding inclusief back-up zijn we altijd verzekerd van een hoge kwaliteit stream.

Heb je geen eigen platform voor je stream, dan voorziet hun technisch leverancier AVEQ je naast alle studiotechniek ook graag van een online eventplatform inclusief interactieve tools, netwerkmogelijkheden (zelfs in een 3D wereld), registratiemodule en breakout opties. Ook vormgeving en creatie van bijvoorbeeld introfilms, bumpers en instarts zijn mogelijk. Dankzij deze samenwerking ben je verzekerd van een one-stop-shop voor locatie, studiotechniek én online creatie/platform. Lees hier meer over de studio's.

Fokker Terminal

2. The Hague Conference Centre

The Hague Conference Centre is de ideale locatie voor webinars en live streaming. Door hun samenwerking met hun AV partner beschikken ze over alle nodige audiovisuele apparatuur voor virtuele en hybride evenementen. De plug and play studio heeft veel lichtinval en direct uitzicht op Den Haag Centraal Station. Dit maakt de studio uniek en geeft elke webcast een dynamisch karakter. The Hague Conference Centre heeft alles in huis om jouw virtuele of hybride evenement tot een succes te maken.

Thomas van der Zee - Commercieel Directeur: "Deze nieuwe studio is niet alleen centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, maar stelt ons ook in staat om klanten op een kosteneffectieve manier een online ervaring te bieden."

The Hague Conference Center Hybrid

Download The Hague Conference Centre factsheet

3. Beeld en Geluid Den Haag

Beleef het ultieme evenement bij Beeld en Geluid Den Haag – een toplocatie in het bruisende hart van Den Haag. Naast dat zij normaal gesproken dagelijks vele bezoekers in hun museum verwelkomen, biedt Beeld en Geluid Den Haag vele hybride mogelijkheden voor jouw hybride evenement. Al hun zalen kunnen professioneel worden ingericht met camera's, extra schermen en een streamer voor een dynamische presentatie van je programma.

4. Louwman Museum

Louwman Museum, Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd zijn in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. Daarnaast biedt het Louwman Museum volop mogelijkheden om hybride en online evenementen mogelijk te maken. In samenwerking met hun AV-partner bieden zij het complete pakket om jouw evenement een stuk eenvoudiger te maken.

Deelnemers volgen het programma met mogelijkheden voor breakout-sessies, sprekers die inbellen, rondetafelgesprekken en interactie met deelnemers via chat, vragen en peilingen. Bekijk hun video hieronder voor meer informatie!

5. Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is het enige podium in Nederland dat direct aan de kust ligt. Hier geniet je niet alleen van uitzicht over de Scheveningse Haven en de Noordzee, maar ervaar je ook culturele hoogtepunten in een unieke setting: van jazz en dans tot musicals. Vanwege COVID-19, biedt het theater momenteel echter geen culturele ervaringen. In plaats daarvan biedt de locatie nu veel hybride mogelijkheden. Bekijk hun video hieronder!

6. The Hague Marriot

The Hague Marriott ligt net buiten het stadscentrum, op een steenworp afstand van het strand van Scheveningen. Het World Forum en het Kunstmuseum bevinden zich direct naast het hotel. Naast de fantastische locatie biedt het hotel hybride ervaringen. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de mogelijkheden!

7. NH Hotel & Conference Centre The Hague

Het NH Hotel & Conference Center The Hague is gevestigd in het World Trade Center van Den Haag en biedt een fantastisch uitzicht over de stad. Zowel de regerings- en zakenwijken als het World Forum Convention Center zijn gemakkelijk te bereiken. Deze locatie biedt de perfecte gelegenheid om uw hybride evenement te hosten in een omgeving van innovatie en ondernemerschap. Bekijk hun video hieronder om te zien wat zij te bieden hebben!

Marjolein Lalleman

Jouw volgende Hybride Evenement in Den Haag?

Zodra de COVID-19 maatregelen het toelaten staat Den Haag klaar om je te verwelkomen voor jouw volgende (hybride) evenement. Neem contact op om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden via conventionbureau@thehague.com.